Målshow på 16. mai!

Molde knuste Brann på fotballens festdag!

Det var en spennende første omgang på Aker Stadion! Bortelaget åpnet meget solid, og Molde slet virkelig med å komme til noe det første kvarteret. Brann var nære scoring, blant annet med et tverrliggertreff av tidligere Molde-spiller Vegard Forren.

Etter det tok Molde fullstendig over kampen, og Kristoffer Haugens annullering etter vel halvspilt omgang ble definitivt et frampek på hva man hadde i vente. Ohi Omoijuanfo sørget for 1-0 minutter etter en nydelig kontring. Magnus Wolff Eikrem sendte gjennom Ola Brynhildsen som slo inn til Ohi. Der gjorde spissen ingen feil og banket ballen i nettet.

Det tok ikke lang tid før blåtrøyene doblet ledelsen! Eikrem slo inn corneren, og på returen var Fredrik Aursnes frempå. Midtbanejuvelen satte 2-0, og denne kunne ikke dommeren annullere!

Før pause økte Molde til 3-0 ved Ohi Omoijuanfo, men for en pasning av Eikrem! Molde-kapteinen sendte gjennom Brynhildsen med fantastisk kule! Moldes nummer 22 fyrte deretter av en markkryper som Ohi sklei inn i mål!

Molde ledet altså 3-0 til pause, en perfekt start på 16. mai-kampen!

NTB_KHXdel0XYgA
Moldes Ohi Omoijuanfo jubler etter 1-0! Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB

Etter hvilen fortsatte Molde og det tok ikke lang tid før de la på til 4-0! Igjen var det Magnus som stod for en krempasning, og da kunne Ohi sette sitt tredje mål for kampen. Hattrick!!!

Kampbildet roet seg etter det. Begge lag gjorde flere bytter, og en av de som kom inn var nysigneringen Magnus Grødem. Gratulerer med debut!

Molde roet i land en meget solid seier! Nå venter en uke med hvile og terping på feltet før turen går til Lerkendal 24. mai.