NTB_u6nTEf1A2eM

Målshow i Jazzkampen: Molde herjet med svenskene!

Blåtrøyene snudde 0-1 til 4-1 mot Elfsborg!

Moldejazz og feststemning på Aker Stadion! Molde gikk rett i strupen på Elfsborg, men verken Kaasa, Breivik og Mannsverk lyktes med å sette sine sjanser. Da ble det farlig i motsatt ende! Et smart dødballtrekk gjorde at Rasmus Elm enkelt kunne sende gjestene i ledelsen.

David Datro Fofana fikk en gedigen mulighet til å utligne etter 30 minutter, men også han sviktet alene med keeper.

Få minutter senere hamret Elfsborg-spiller Simon Strand et frispark fra over 30 meter i tverrliggeren. Mens Molde kort tid senere fikk gedigne sjanser på løpende bånd, men én etter én blokkerte Elfsborg-spillerne forsøkene.

Flere mål ble det ikke i første halvdel, og lagene gikk dermed til pause på 0-1.

God stemning på tribunene! Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB

Etter hvilen løsnet det endelig for blåtrøyene. Et innlegg ble stanget ut i beina på Markus André Kaasa, som hamret til fra 18-meters hold. Perfekt satt av midtbanespilleren! To minutter senere ropte hele Aker Stadion på straffespark, men David Fofana fikk nei fra dommeren.

Ivorianeren fortsatte å herje med svenskene. Minutter senere var han igjen alene med keeper etter en flott detalj fra Zekhnini, men også nå ble han hindret. Angrepet var ikke ferdig, for rett bak kom Kristoffer Haugen. Vingbacken satte inn 2-1!

To minutter senere var romsdalingene på farten igjen. Haugen svingte inn mot Emil Breivik som headet ballen i hjørnet. Aker Stadion i 100!

Ti minutter før slutt, fikk hjemmelaget straffe etter hands i feltet. Fra elleve meter var Sivert Mannsverk sikker, og gav Molde et meget godt resultat før returkampen i Borås neste uke! Ved avansement møter Molde vinneren av kasakhstanske Kairat Almatty og ungarske Kisvarda.

I FYR OG FLAMME: Kristoffer Haugen scorte og serverte mot Elfsborg! Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB