Målfest hjemme mot Mjøndalen!

Molde scoret hele fire mål da Mjøndalen gjestet Aker Stadion!

Molde fikk en frisk start på kampen og kunne scoret det første målet allerede etter noen sekunder. En lang ball ble spilt opp mot Ohi Omoijuanfo som la igjen ballen til Eirik Hestad. Høyrekanten fyrte løs, men ballen gikk like utenfor. Deretter var det Kristoffer Haugen sin tur, med et forsøk fra skrå vinkel. Enorm redning av Makani og corner til Molde! Den kom Martin Ellingsen først på, og nok en gang var MIF-keeperen med på notene.

Men etter drøye ti minutter spilt på Aker Stadion, fikk de endelig den første scoringen. En lang ball i bakrom fra Sheriff Sinyan ble jaktet av Ohi, som var sterk i duellen. Spissen fikk akkurat pirket kula hardt nok til at den trillet helt inn. Deilig scoring av Eliteseriens toppscorer!

Hjemmelaget fortsatte å kjøre på, og etter halvtimen spilt fikk de nummer to! Ballen gikk rett i hånda til Walstad fra corneren til Magnus Wolff Eikrem, og Molde fikk straffe! Fra krittmerket var Martin Ellingsen sikker og banket inn 2-0!

Ohi Omoijuanfo feirer 1-0 sammen med Ola Brynhildsen og Magnus Wolff Eikrem. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB

Det var tydelig å se at Molde ville ha det tredje, for etter hvilen fortsatte de å male på. Først var det Ulland Andersen som slo inn mot Ohi fra høyre. Superspissen kom først på ballen, men avslutningen ble akkurat litt for svak. Deretter var det Etzaz Hussain som kunne fyre løs. Forsøket var godt, men den snek seg like utenfor. 15 minutter inn i omgangen ladet Ulland Andersen skuddfoten. Frisparket fra 25 meter var meget godt gjennomført, men han måtte se seg stoppet av Makani.

Med ti minutter igjen av kampen fikk blåtrøyene endelig det tredje! Hussain spilte gjennom Eliteseriens toppscorer som fikk vendt opp, tatt et steg til siden og banket ballen i nettet. Klassescoring fra Ohi Omoijuanfo som nå er oppe på hele 20 mål!

Alle skal med! Innbytter Erling Knudtzon fikk et hav av tid og rom på vei inn i feltet. Flere Molde-spillere stod klare til å motta ballen, men i stedet dunket backen inn det fjerde selv! Spikeren i kista!

Erling Knudtzon feirer 4-0 sammen med Magnus Grødem og Etzaz Hussain. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB