- Må forsvare oss godt og angripe fort

Manager i Molde FK, Ole Gunnar Solskjær, før hjemmekampen mot Stabæk.

Førstkommende søndag kl.18.00 tar vi imot Stabæk på Aker Stadion. Stabæk ligger på en 4.plass i Eliteserien med 18 poeng og har kun tapt to kamper så langt i år. De har også Eliteseriens toppscorer i Ohi, som har ni mål på ti kamper. Manager i Molde FK, Ole Gunnar Solskjær, sier at det er viktig å forsvare seg godt mot de fire frontspillerne deres som er i veldig god form (Ohi, Brochmann, Njie, Kassi). I fjor vant Molde FK 3-0 på hjemmebane. Hovedtrener for Stabæk er Toni Ordinas.


Troppen

I Moldes tropp er de fleste friske og raske, men Mattias Mostrøm, Sonni Nattestad og Martin Ove Roseth er fortsatt uaktuelle pga. skader.   

- Ikke noe spesielt å melde etter cupkampen. Amang var sliten på slutten, fikk seg noe i hamstringen så vi får se om han er med eller ikke. Ellers er Bjørn (Sigurdarson) tilbake og Petter var med på treningen i dag. Så vi får se i morgen om han kan være med eller ikke, sier Solskjær.

Billetter

Billetter til kampen kan kjøpes via vår hjemmeside, på Sport1 Molde / Vestnes, på MIX i Storgata og i billettboden før kamp. 

FanZone

Det blir som vanlig aktiviteter for store og små i FanZone på østsiden av stadion, med både FIFA-spill og ballbinge. MOT-ambassadør Tobias B. Busæt kommer også for å underholde med sine syke fotballtriks! Han er ranket som verdens beste fotballtrikser og er en underholder av stort format.


Vi ønsker velkommen til kamp! 

Annonse fra Eliteserien: