- Lyst å angripe som Klopp

Ole Gunnar Solskjær og resten av laget er på plass på Marbella Football Center i Spania, og sjefen slo lørdag av en prat med en av de som inspirerer ham mest om dagen: Liverpools manager Jürgen Klopp.

Våre blåkledde gjør nå siste nødvendige forberedelser på Marbella Football Center før seriestart 11.mars. De ankom Spania og det fantastiske anlegget fredag, og skal trene og spille tre kamper før de reiser tilbake til Molde mandag 26.februar.

Det er imidlertid ikke bare Molde som befinner seg på treningsanlegget i Marbella om dagen. Det gjør også Jürgen Klopps Liverpool, og Solskjær er full av lovord om tyskeren.

- Det var hyggelig å treffe ham igjen, jeg studerte ham da han var i Dortmund, og den fotballen han spiller er noe vi har lyst til å etterligne. Spesielt måten han kontrer og angriper på, med den hurtigheten og intensiteten i spillet, det er noe vi har lyst å forsøke å få til. Vi har selvfølgelig en vei å gå, men han står for en fotball som uten tvil inspirerer, sier Ole Gunnar Solskjær.

(saken fortsetter under bildet)

spillere marbella
Spillerne på plass i Spania

Molde vant onsdag treningskampen mot KBK hjemme 1-0 etter scoring av Thomas Amang. Tidligere samme dag signerte vi Daniel Chima Chukwu, og i morgen møter vi Krasnodar. Det er et lag som Ole Gunnar forventer at kommer til å ville ha ballen mye.

- Vi gleder oss veldig til kampen i morgen. Krasnodar er et veldig godt lag, som ønsker å ha ballen mye. Da må vi sørge for å ligge kompakt, og forsøke å kontre og være bestemte framover når vi har muligheten.

Gjensyn med Flaco

Football Impact, som står bak treningsanlegget Molde nå befinner seg på, har en gammel Molde-helt i stallen.

flaco
Flaco

- Vi har vært her mange ganger før, og det er et fantastisk anlegg hvor vi trives veldig godt. Flaco og resten av gjengen i Football Impact vet hva de driver med, sier Solskjær.

PS: Alle kampene vi spiller i Spania streames av RBnett.

Annonse fra Eliteserien: