Komfortabelt videre til neste runde

Molde hadde full kontroll i gårsdagens oppgjør, og etter 0-0 borte er de videre til neste kvalifiseringsrunde med 7-1 sammenlagt.

Kampen ble nok preget av at MFK så og si avgjorde etter den første kampen. Etter målfest og 7-1 på hjemmebane, ble det en nokså tam affære på Island som endte 0-0.

Og det var kanskje vertene fra sagaøya som var nærmest seier, med et skudd som sneiet stolpen til Craninx. Sammenlagtseieren var uansett aldri truet og de blå kan nå konsentrere seg om neste oppgave som er søndagens hjemmekamp mot Sarpsborg 08.

Bollys første minutter
Noe som kanskje gledet mer enn spillet i går var at Mathis Bolly fikk sine første minutter i moldedrakta i går. Den lynraske spilleren har vært ute i lang tid med skade, men nærmer seg nå å være 100% klar for førstelagsspill. Han har fremdeles en vei å gå ennå, selv om han viste glimt av hva han er god for i de 28 minuttene han fikk på banen.

Molde stilte med følgende lag:
Craninx - Haraldseid, Gabrielsen, Forren, Haugen - Ellingsen, Aursnes (Hestad '71) - Knudtzon (James '82), Hussain, Moström - Omoijuanfo (Bolly '62)

Motstander i neste runde er FK Cukaricki fra Serbia. Laget endte på 4. plass i hjemlig serie i fjor, men er nok et ubeskrevet blad for de fleste.

MFK har hjemmefordel i første oppgjør som spilles på Aker Stadion førstkommende torsdag kl. 19:00.

Kjøp billetter her

Annonse fra Eliteserien: