Knuste Rosenborg!

Molde vant 4-1 i derbyet mot Rosenborg!

Erkerivalene med den lange forhistorien møttes på Aker stadion til en kamp som betydde noe ekstra! Molde måtte vinne for å beholde gullhåpet, mens for gjestene handlet det om å ta innpå i kampen om bronse og Europa-spill.

Det var trønderne som startet kampen best, men samtidig var Molde dyktige! Toppscorer Ohi Omoijuanfo luktet returen fra Etzaz sitt skudd, og hjemmelaget gikk opp føringen etter halvtimen spilt. Det var superspissens 25. for sesongen! Så fosset Rafik Zekhnini inn i bakrommet og slo inn foran mål. Ohi hoppet over ballen og Magnus Wolff Eikrem bredsidet kula i garnet fra om lag 20 meter. Fantastisk angrep! 

NTB__6hjWW5VMK0.jpg
Ohi Omoijuanfo feirer sitt 25. mål for sesongen! Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB

Etter hvilen tente Dino Islamovic håpet for Rosenborg da han styrte inn innlegget fra Olaus Skarsem. Men, det varte ikke lenge! Magnus Wolff Eikrem sin corner ble headet i tverrliggeren av Carlo Holse og ut igjen. På returen dukket Sheriff Sinyan opp og banket ballen i mål! 3-1!

Like før slutt ville innbytter Emil Varhaugvik Breivik være med på leken! Gossingen dro seg forbi RBK-forsvaret og dunket inn det fjerde på mesterlig vis. Glimrende scoring og nå var kampen punktert!

5 poeng mellom Molde og Glimt, og tre serierunder gjenstår! Kan det gå?

NTB_r8Fj0Dnq-fI.jpg
Emil Breivik (midten) feirer 4-1 sammen med Ola Brynhildsen (th) og Ohi Omoijuanfo. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB

Kampfakta:

Molde - Rosenborg (2-0) 4-1
Eliteserien, runde 27
Aker Stadion, Molde
21. november 2021 kl. 19.00

Mål:

1-0 Ohi Omoijuanfo (29)

2-0 Magnus Wolff Eikrem (40)

2-1 Dino Islamovic (56)

3-1 Sheriff Sinyan (34)

4-1 Emil Varhaugvik Breivik (88)

Dagens Molde-lag

kw9ftqug.png

 

Annonse fra Eliteserien: