Knusende seier!

Molde knuste Rosenborg 3-0 på Aker Stadion. Se reaksjonene til Eikrem, Gabrielsen og Moe her.

28. april bydde Molde opp til fest. Solen skinte og det var 24 grader i skyggen. Alt lå til rette for en festaften på Aker Stadion. Og det ble det. Blåtrøyene seier 3-0 over laget fra Trondheim.

Her er laget som Molde stilte med mot Rosenborg.
Her er laget som møtte Rosenborg. Artwork: TINGH

MFK-spillerne gikk ut i 100 og publikum fikk nesten ikke funnet setene sine før de måtte reise seg igjen. Før 2 minutter var spilt, headet kaptein Ruben Gabrielsen Molde inn i ledelsen.

Både fantastisk scoring og feiring fra kapteinen! Foto: Per Tormod Nilsen

Moldelaget fortsatte å kjøre på, og så var det duket for Eliteseriens topscorer. Etter 12 minutter spiller Ohi ballen inn til Knudtzon i feltet som legger igjen til Wolff Eikrem. Han får god tid og setter ballen kontant i mål. Rundt 20 minutter etter var han der igjen, og Molde stilte opp med festfotball. De spilte igjen opp på høyre flanke og Eikrem spilte ballen hardt inn i feltet. Der står Hestad og hælflikker den tilbake til Eikrem som setter den tilbake i høyre hjørne.

IMGL1177
Magnus Wolff Eikrem er nå topscorer i Eliteserien med 6 mål. Foto: Per Tormod Nilsen

– Det er ikke noe som er bedre enn dette!

Moldegutten var selv stråelende fornøyd med seieren! Han ble også kåret til banens beste av publikum.

– Vi er bunnsolide defensivt og blomstrer offensivt.

Kaptein Ruben Gabrielsen var også fornøyd med lagets innsats.

– Akkurat sånn det skal være

Erling Moe konkluderte med at laget hans rett og slett var mye bedre enn motstanderen.