Klare for ny styrketest på søndag

Sjøl om serielederen ble beseiret sist helg, er det ingen lett kamp som venter borte mot Bodø/Glimt.
Hjemmekampen mot Rosenborg var en av årets beste prestasjoner av Moldespillerne, som nå forbereder seg på en styrketest i nord.

– Det var en bra kamp, men jeg er skuffa over at jeg ikke fikk gjort karrierens andre hattrick, det ble misbrukt for mange sjanser, konkluderer Eirik Hestad.

Samtidig som han er skuffa over sjansesløseriet, er han veldig happy med at MFK vant den kampen.

– Det er godt for sjøltilliten, men ingen grunn til å ta av. Det blir en styrketest borte mot Bodø, det er et godt lag - som slo oss her hjemme i mai. Vi reiser for å ta igjen det tapet, sier Hestad.

Det nærmer seg innspurt i serien, og alle kampene kan bli avgjørende for tabellen når serien er ferdigspilt.

– Vi kjemper jo om topp tre, og har vel kanskje heng på andreplass. Vi fortsetter å jobbe på for å vinne alle kampene, samtidig som vi skal ta en kamp av gangen, sier Hestad.

Manager Ole Gunnar Solskjær gleder seg til å se spillerne vise seg fram mot Bodø/Glimt på søndag.
– Utfordringa til gjengen her, har vært å prestere jevnt og stabilt. Nå har vi tre seire på rad, og jeg er sikker på «guttan» nå vil vise at det kan prestere jevnt høgt og stabilt, sier Solskjær.

Men det blir ingen enkel kamp borte mot Bodø/Glimt.
– Det er alltid vanskelig mot Bodø/Glimt, de har en måte å spille på som de er tro mot. Vi har møtt dem mange ganger og vet at det blir tøft. Vi må være like gode som mot Rosenborg i mange deler av spillet, sier manageren.

Han har i likhet med Hestad et håp om at det kan bli mulig å bevege seg lengre opp på tabellen i løpet av avslutningen på sesongen.

– Nå har vi gått forbi Haugesund, og er bare fem poeng bak Brann, så det kan være mulig å hoppe en plass opp på tabellen, sier Solskjær.

Annonse fra Eliteserien: