Kjære MFK-supporter💙

Dette er en tid der vi skal ta vare på hverandre og jobbe sammen for fellesskapet. Det er viktig at vi alle gjør det vi kan – derfor oppfordrer vi alle våre supportere og spillere til å delta på den viktigste arenaen hjemmebanen.

Kjære MFK-supporter💙  
 
Dette er en tid der vi skal ta vare på hverandre og jobbe sammen for fellesskapet. Vær generøs med lidenskapen og del den med hverandre, men på avstand - hold deg hjemme. Det er viktig at vi alle gjør det vi kan, derfor oppfordrer vi alle våre supportere og spillere til å delta på den viktigste arenaen, nemlig hjemmebanen. 
 
Vi ønsker at du følger Magnus utfordring😃
 
Film en snutt hvor du gjennomfører et triks eller en fotball-øvelse hjemme, som du ønsker at vi skal vise på Molde Fotballklubbs facebookside. (Film med mobilen i vannrett stilling)
 
1. Presenter deg selv, hvor du er i verden. Eksempel: «Hei, jeg heter Magnus, er 29 år, og er i Molde.»
2. Film deg selv i ditt eget hjem, hvor du utfører et artig triks eller en øvelse med en fotball.
3. Legg ut din video på Facebook, enten på din egen side/foreldrene sin side hvor du tagger Molde Fotballklubb, eller på vår Facebook-vegg! Vi deler de på Molde Fotballklubbs facebookside. 
 
Vær gjerne kreativ og løs det på din egen måte. Gjør det fra ditt eget hjem, og bruk det du har tilgjengelig. Totallengde på filmsnuttene bør være på 1 - 2 minutter.
 
Tusen takk for at du bidrar! Vi gleder oss til å se dere alle på tribunen igjen, men i mellomtiden håper vi dere blir med oss å skape den beste stemningen på hjemmebanen.
 


Foto: Scanpix
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

 

Annonse fra Eliteserien: