NTB_Y_I6uMVzcB4

Kapteinen herjet i comebacket!

Magnus Wolff Eikrem var involvert i tre av fire scoringer da Molde banket HamKam!

Tilbake med et smell! Drøye fem minutter inn i kampen fikk Magnus Wolff Eikrem tid og rom inne i HamKam-boksen. Kapteinen sendte deretter kula hardt inn foran mål, og der sto det 0-1 på Briskeby! Ballen gikk via Bjarnason og i nettet, til stor glede for de tilreisende fra Molde.

NTB_VwtwZJGA7kE.jpg
Molde-spillerne feirer etter 0-1. Foto: Geir Olsen / NTB

Magikeren var ikke ferdig enda! Like etter hvilen curlet han ballen i krysset på frispark, før han serverte Kristian Eriksen minutter etter. For et comeback av Moldes nummer 7! 

– Det er genialt! Det ser ut som han er flere divisjoner over alle de andre. Det er verdensklasse det han holder på med, ikke minst frisparket, sier tidligere Molde-spiller Knut Anders Fostervold om kapteinen til Rbnett.

Scorte på spesiell dag

Det var nesten skrevet i stjernene at Moldes Kristian Eriksen kom til å score i søndagens oppgjør. Eriksen var HamKams største stjerne før han signerte for de blåhvite. Søndag returnerte han til Briskeby for første gang. I tillegg var det på dagen Eriksens far skulle fylt 60 år. 

Midtbanespilleren gjorde ingen feil og plasserte ballen i lengste, etter en strøken pasning fra Wolff Eikrem. Eriksen jublet ikke overfor gamleklubben da han satte inn Moldes tredje for dagen.

– Det spesielt. Jeg er glad i Kamma. Det er rart rett og slett. Men man vil ha tre poeng. Det er godt, sier 27-åringen til TV 2.

– Det har vært en emosjonell dag. Jeg har vært på graven og ordnet den før kampen. Det ga meg ekstra energi. Det var godt å gi pappa den i dag, fortsetter Eriksen.

NTB_PpHnnfV--vM.jpg
Feiret med respekt: Kristian Eriksen sørget for 3-0! Foto: Geir Olsen / NTB

En snau halvtime før slutt scorte Sivert Heggheim Mannsverk igjen fra krittmerket, etter at Erling Knudtzon ble felt innenfor HamKams 16-meter. Tidligere Molde-spiller Fredrik Sjølstad ble belønnet med det røde kortet.

Flere scoringer ble det ikke, og Molde tok dermed med seg tre solide og viktige poeng hjem til Romsdalen. 

Kampfakta:

HamKam - Molde (0-1) 0-4
Eliteserien Runde 5
Briskeby
8. mai 2023 kl. 17.00

Mål:

0-1 Brynjar Bjarnason, sm (6)

0-2 Magnus Wolff Eikrem (52)

0-3 Kristian Eriksen (55)

0-4 Sivert Heggheim Mannsverk, str. (60)

Dagens XI

lhdacn1o.png

 

Annonse fra Eliteserien: