Storseier over Häcken

Magnus Wolff Eikrem i storform da Molde slo tilbake!

Etter to strake tap og med Europa League tilbake på Aker Stadion var det et revansjesugent og tent Molde-lag som møtte opp til kamp! Allerede etter fem spilte minutter kunne Fredrik Gulbrandsen sende Aker Stadion til himmels etter innlegg fra Kristoffer Haugen.

Svenskene kjempet seg tilbake i kampen, og da kampen var passert 21 spilte minutter utlignet Momodou Sonko. Resultatet står nå likt.

Molde var derimot ikke ferdig for omgangen. Fra 20 meters hold scorer kaptein Magnus Wolff Eikrem i lengste hjørne, og Molde er tilbake i ledelsen! To minutter senere kombinerer Kristoffer Haugen og Emil Breivik, hvor sistnevnte curler ballen i motsatt vinkel. Lagene gikk til pause på stillingen 3-1 til Molde.

De blåkledde starter andre omgang med flere sjanser, og ønsker flere mål. Da klokken var passert 55 spilte minutter fikk Magnus Wolff Eikrem muligheten på et frispark fra skrå vinkel. På lekkert vis scorer kapteinen et fantastisk mål i motsatt kryss, og Molde leder 4-1!

Det går mot Molde-seier, og tiden tikker ned mot fulltid. Tre minutter på overtid slår Eric Kitolano en strøken corner mot bakerste stolpe hvor Martin Bjørnbak header inn dagens femte og siste. Med det kunne dommer blåse av sluttsignalet, og Molde tok årets første seier i gruppespillet i Europa League.