Istad forlenger som gullpartner

Istad har vært med som samarbeidspartner i mer enn 25 år – forlenger Gullpartneravtalen også i 2022!

Istad har vært en av våre mest trofaste samarbeidspartnere, og går nå inn i sitt 28.år som partner på høyere nivå.

I sin avtale med Molde Fotballklubb har Istad flere relasjonsbyggende arrangement som kommer kundene til Istad til gode, og som vi i Molde Fotballklubb er svært glad for at Istad har et sterkt fokus på. Istad er i høyeste grad med på å gjøre vår region til en bedre plass å bo gjennom sine aktiviteter som bygger opp under lokale aktører, og som tilgjengeliggjør mange arrangement for Istad sine kunder.

Sammen med blant annet Istad ønsker Molde Fotballklubb å være enda mer ute hos klubber og skoler, for å kunne bidra positivt lokalt for barn og unge når dette blir mulig igjen etter pandemien.

- Vi er glade for å ha en så trofast og offensiv lokal partner som Istad med på laget videre. Istad er opptatt av å gjøre vår region til et bedre sted å bo gjennom å bidra lokalt, og avtalen med oss legger opp til at vi kan ha flere aktiviteter sammen med Istad for vårt felles publikum, sier Markedsdirektør i Molde Fotballklubb, Oddvar Talset.

NTB_oZ3BEKgePxA.jpg

- MFK er et fyrtårn i Molde regionen som skaper mye engasjement og følelser. Klubben er veldrevet og lykkes godt sportslig. Klubben står for gode verdier som Istad kan identifisere seg med, og dette er noe vi er opptatt av som samarbeidspartner.

Istad er opptatt av lokal verdiskaping og ønsker å være en støttespiller til klubben. Vi er glad for å være med å bidra til at MFK kan gjennomføre en distriktsturne neste år, slik at flere kan få oppleve spillere og klubben tett på i sitt eget område.

Vi ser frem til fortsatt gode resultater og nye Europa-eventyr i 2022, sier konsernsjef i Istad, Ivar Kosberg.

Annonse fra Eliteserien: