Haugen-show mot Sandefjord!

Venstrebacken stod for hele tre av fire scoringer da Molde vant 1-3 på Release Arena.

Det var spenning fra start til slutt da Molde tok turen til Release Arena for å møte Sandefjord. Dagens hvitkledde gikk rett i strupen på hjemmelaget og allerede etter to minutter fikk de det første målet! Eirik Hestad la en strøken ball på hodet til Kristoffer Haugen som dunket inn 0-1. Solid start!

Kort tid senere var Molde-backen i fokus igjen, men denne gangen resulterte det i utligning. Haugen forsøkte å spille blindt tilbake til Petersen, men det endte ikke godt. Kula hadde høy hastighet mot målet, og da rakk ikke Moldes sisteskanse å komme seg tilbake for å rydde opp. Dermed var lagene like langt igjen.

Rett før hvilen fikk Ohi Omoijuanfo en enorm mulighet til å gi Molde ledelsen igjen! Spissen snappet opp ballen fra Marc Vales og fikk fri bane mot Storevik. Bakfra kom en kjempende Vales som akkurat fikk forstyrret Ohi nok til at avslutningen gikk på keeper. Hjemmelaget slapp med skrekken!

Kristoffer Haugen var sentral i første omgang! Her jubler Molde-spillerne etter 0-1-scoringen. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB

Etter pause hevet Molde seg enda et hakk og da ble det farlig umiddelbart! Innbytter Marcus Holmgren Pedersen svingte inn fra høyre. Inne i feltet stod plutselig Omoijuanfo helt alene og da hadde Moldes nye nummer 9 ingen problemer med å heade inn 1-2!

Det tok ikke lang tid før bortelaget økte, for med tjue minutter igjen dukket Kristoffer Haugen opp på corner! Venstrebacken satte to kasser mot Vålerenga for noen uker siden og nå hadde han også stått for to så langt - én i feil ende vel å merke. Ulland Andersen sin corner gikk perfekt mot hodet til Haugen, og da kunne han stange inn sitt andre Molde-mål for dagen.

Slik endte også kampen og Molde kunne dermed ta med seg tre solide poeng!

Kristoffer Haugen stanger inn 1-3! Foto: Trond Reidar Teigen / NTB