Gatelaget i coronakrisen

Gleden var stor da vi overasket spillerne med matvarer

 

Det ble en hyggelig fredags ettermiddag, når matvarer ble levert ut til spillerne våre. Vi fulgte retningslinjene og holdt god avstand, men samtidig så fikk vi til en hyggelig og etterlengtet prat.

Det varmet hjertet når vi fikk se hvor stor takknemlighet de viste. Fint og kunne se hva Gatelaget betyr for mange av spillerne. Det er ei utfordrende tid for en gruppe som allerede er sårbar og mye alene. Dagene er fylt av frustrasjon, redsel og ensomhet, men vi må prøve å tenke positivt. 

Vi opprettholder dialogen i hverdagen via telefonen og sosiale medier. For at vi skal holde treningshverdagen i gang på best mulig måte, så legger vi ut treningsprogram på vår Facebook side hver uke. Mange går turer, noen jogger og noen trener styrke hjemme i stuen. Vi syns de er veldig flinke til å holde humøret oppe og få hverdagen til å gå rundt.  

Fotballstiftelsen med Hedda og Selim i spissen har vært utrolig dyktig til å følge opp Gatelagene. Jeg er imponert over jobben de gjør, spesielt i disse vanskelig tider. Fotballstiftelsen har ordnet «dommerkurs» med Ola Hobber Nilsen, og på mandag skal spillerne ha fotballquiz med Freddy Dos Santos.

Siden oppstarten i august (2019) så har det vært en glede og være sammen med laget. Samholdet og savnet etter å få trent sammen er stort, men vi ser fremover og vi gleder oss til å starte opp igjen

Vi må dessverre fortsette med pause i fellestreningene fremover, men håper det snart blir muligheter for å trene om ikke lenge.

Ta godt vare på hverandre!

Knut Olav

Annonse fra Eliteserien: