Før kampen: Molde - Kristiansund

Årets femte treningskamp går av stabelen onsdag 14.februar, og denne gangen er det nabo Kristiansund som kommer på besøk.

Etter forrige treningskamp borte mot Lillestrøm, er det nå klart for en ny test på hjemmebane. Denne gangen er det nabo Kristiansund som gjester kunstgresset vårt.

Molde

Dette er hjemmelagets femte treningskamp for sesongen. Til nå står vi med 2-0-2, og kommer fra et knepet 2-1 tap borte mot Lillestrøm sist fredag. Dette ble også resultatet i treningskampen mot Bodø/Glimt uka før

- Dette blir en fin og viktig gjennomkjøring før vi reiser til Spania fredag. Mange av de som ikke startet mot Lillestrøm sist starter nå. Vi så tidvis gode tendenser i forrige kamp, men har mye å gå på, og vi kommer til å forbedre oss mye på flere områder, sier Ole Gunnar Solskjær.

(saken fortsetter under bildet)

Petter Strand scoret mot Bodø/Glimt (foto: P.T.Nilsen)
Petter Strand scoret mot Bodø/Glimt (foto: P.T.Nilsen)

Kristiansund

Kristiansund er klare for sin tredje treningskamp når de kommer på besøk. De står med 0-1-1, og møtte Ålesund forrige uke, hvor de spilte uavgjort 1-1.

Etter planen skulle dette vært deres fjerde treningskamp, men etter at deres første oppsatte kamp mot Brattvåg ble avlyst grunnet dårlig vær, spilte ikke Kristiansund sin første treningskamp før 2.februar mot Vålerenga borte. Denne kampen endte med 2-1 seier til Vålerenga i Vallhall Arena.

Gratis inngang

Som vanlig er det gratis inngang på treningskampene på Aker Stadion. Vi benytter inngang 9, og kiosken vil være åpen. 

Dersom du ikke har mulighet til å komme, streames kampen også på rbnett (for abonnenter)

Kampen blåses i gang klokken 14.00

_______________________________________________________________

11.mars er det sesongstart på Aker Stadion mot Sandefjord. Vi håper du har lyst å hjelpe oss til seier gjennom hele sesongen, og minner om at du kan vinne to reisegavekort på 7500 kroner gjennom kampanjen Tornekrattet har tatt inititativ til.

Sesongkort for årets sesong kan du kjøpe her.

Annonse fra Eliteserien: