Fofana herjet da Molde tok sin sjuende strake!

Sju seiere på rad, seks i Eliteserien - Toget går!

111-årsdag og klar for kamp i Skien! Historisk sett har Odd vært en hard nøtt å knekke borte, så dette kom til å bli spennende!

Molde fikk en pangstart på kampen da David Datro Fofana danset seg i gjennom hjemmelagets forsvar. Ballen trillet videre til Magnus Wolff Eikrem som fikk et dårlig treff på kula, men var heldig da ballen gikk i Owusu, og i mål. 1-0 til blåtrøyene!

Til tross for det uheldige selvmålet, virket Odd kvikke. De hadde ett par solide sjanser, men alle ble stoppet av Jacob Karlstrøm. Molde var også nære det andre, men verken Linnes, Grødem eller Fofana lyktes foran mål.

NTB_teQXDadp-gc.jpg
David Fofana i duell med Odds Solomon Owusu. Foto: Trond R. Teigen / NTB

Etter hvilen tok det ikke lang tid før Molde doblet ledelsen. Kristoffer Haugen fosset fram langs venstresiden, og fant David Fofana inne i feltet. Ivorianeren fikk en enkel jobb med sette kula i nettet. Det ble feiret med en salto foran tilreisende MFK-supportere.

Gjestene fra Romsdalen hadde flere muligheter til å sette inn det tredje, men de slet med å konvertere sjansene. I stedet var det Odd og Tobias Lauritsen som headet spenning i kampen igjen!

Til tross for en spennende innspurt, klarte verken ODD eller MFK å utrette mer i oppgjøret. Dermed endte kampen 2-1 til Molde, som tok med seg tre poeng hjem til Rosenes by.

NTB_IaKfHLq_Syo.jpg
Birk Risa etter seieren på sin gamle hjemmebane. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB

Kampfakta:

Odd - Molde (0-1) 1-2
Eliteserien Runde 10
Aker Stadion
19. juni 2022 kl. 18.00

Mål:

0-1 Solomon Owusu, sm (15)

0-2 David Datro Fofana (49)

1-2 Tobias Lauritsen (73)

Dagens XI

FVn37S7WYAEFLaB.jpeg

 

Annonse fra Eliteserien: