Festfotball hjemme mot Odd!

Molde vartet opp med målfest på Aker Stadion og vant hele 5-0 mot skienslaget.

Magnus Wolff Eikrem serverte lekre pasninger, Ohi Omoijuanfo scoret to nye mål, og Magnus Grødem pyntet på resultatet med brassekunst! Hele 5-0 ble det hjemme mot Odd.

Allerede etter ni minutter spilt så vi gode tendenser i angrepsspillet til Molde. Eirik Ulland Andersen flikket gjennom Knudtzon, som fant Ohi foran bortelagets 16-meter. Han ga den videre til Eikrem, som trillet ut til Haugen på venstre. Venstrebacken klinket deretter inn ballen i nettet via Espen Ruud. 1-0 på Aker Stadion!

Det tok ikke lang tid før de blåkledde gikk opp til 2-0, for etter snaue tjue minutter spilt stanget Sheriff Sinyan inn sitt første i Molde-trøya. Igjen var Wolff Eikrem servitør, en nydelig corner fra høyre!

Strålende start for Molde, men bortelaget var absolutt ikke ufarlige! Etter den andre scoringen fikk de to kjappe muligheter, men både Sander Svendsen og Gilli Rolantsson måtte se seg stoppet av en super-svenske i mål. 

En halvtime inn i kampen fikk plutselig hjemmelaget en gratissjanse etter rot i Odd-forsvaret. Hussain sendte gjennom Ohi Omoijuanfo som gjorde ingen feil foran mål. 3-0! Slik stod det også til pause - Ikke en feilfri omgang av blåtrøyene, men en god omgang var det absolutt!

NTB_5pHjonulNjc.jpg
Ohi Omoijuanfo jubler med Magnus Wolff Eikrem etter 3-0. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB

I andre omgang var det større klasseforskjell på lagene, og etter ti minutter kom det fjerde! Hussain slo ballen inn i feltet til innbytter Magnus Grødem som brassesparket inn sitt første eliteseriemål. For en scoring og for en følelse! Magisk, rett og slett!

Fem minutter senere headet Omoijuanfo inn sitt andre for kvelden, og Moldes femte. Eliteseriens toppscorer er med det oppe i 15 mål denne sesongen etter 13 kamper spilt. 

Molde tok dermed med seg 3 solide poeng etter en fin søndagskveld i Rosenes by. 

NTB_WRXz-fG64qY.jpg
Magnus Grødem feirer den vakre 4-0 scoringen sin! Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB

Kampfakta:

Molde - Odd (3-0) 5-0
Eliteserien, runde 12
Aker Stadion, Molde
11. juli 2021 kl. 18.00

Mål:

1-0 Kristoffer Haugen (9)

2-0 Sheriff Sinyan (18)

3-0 Ohi Omoijuanfo (30)

4-0 Magnus Grødem (57)

5-0 Ohi Omoijuanfo (62)

Dagens Molde-lag

kqzbgohs.png

 

Annonse fra Eliteserien: