Europa-eventyret over MFK

Det endte med 1-1 og det var Partizan som gikk videre til gruppespillet i Europa League

Det var fantastisk stemning da Moldes innbyggere hadde samlet seg på Aker Stadion for å heie MFK frem mot seier. Det ble en rotete og nervepirrende 1.omgang hvor Molde aldri fikk ordentlig kontroll og Partizan som stod for de største sjansene. Men det var ingen av lagene klarte å score og lagene gikk til pause med 1-1.

Det virket som et helt nytt hjemmelag som kom ut i 2.omgang. Molde presset og presset og til slutt fikk de hull på byllen. Aker Stadion eksploderte i jubel da Leke James sendte MFK i ledelse. Håpet levde godt i 5 minutter, før Partizan scoret på en corner i det 79. minutt. Molde trengte dermed enda et mål for å få ekstraomganger, men klarte det ikke.

Kampen endte 1-1 og det var Partizan som gikk videre med en 3-2 seier over to oppgjør. Europa-eventyret endte for denne gang for MFK. Nå er det bare Eliteserien som står igjen for blåtrøyene. Allerede på søndag er det ny kamp da de møter Mjøndalen borte.

Vi ønsker å takke alle som møtte opp på Aker Stadion og skapte stor stemning i dag!