Etzaz blir i MFK!

Etzaz Hussain blir å se i MFK-drakta i 3 nye år!

Administrerende direktør i Molde Fotballklubb, Ole Erik Stavrum, bekrefter at Etzaz Hussain har skrevet ny kontrakt med Molde Fotballklubb som strekker seg ut 2022.


Etzaz sin tidligere kontrakt gikk ut i 2019, og han har frem til i dag vært bosman-spiller. Heldigvis har han nå skrevet ny kontrakt med Molde Fotballklub og er klar for 3 nye år med seriemesterne. 

birkpix_gullfeiring-7022
Etzaz Hussain tok sin 5. tittel med MFK, da de sikret seriegullet for noen måneder siden. Foto: TINGH

– Vi har fått inn en veldig rutinert spiller som viet hvordan det er å hanke inn gullmedaljer. En spiller med stor ro, en veldig god fot, fotballklok og en som går forran. En leder. Vi har faktisk fylt rommet etter han Etzaz, med en ny Etzaz, sier Trond Strande. 

– Jeg er veldig glad i klubben og det blir et veldig spennede år. Vi skal ut å forsvare seriegullet vårt, og vi skal ut i Champions League kvalifisering. Jeg gleder meg allerede! Det sa Etzaz selv etter at kontakten var skrevet under. 

Etzaz kom til Molde første gang i 2012, og tok 4 titler i MFK-trøya. 2 Seriegull (2012, 2014) og to cupgull (2013,2014). I 2016 dro han til Sivasspor og så til NK Rudeš. I 2017 kom han tilbake til Molde og dro på utlån til ODD den sesongen. I 2019-sesongne slet han med en skade på vårparten, men kom tilbake å leverte en meget god sesong da MFK tok 4. seriemesterskap. Han spilte totalt 16 kamper og leverte 4 mål og 1 assist. 

1bW8Q40mcJE
Etzaz i gulldrakt etter at gullet ble sikre på Aker Stadion mot Strømsgodset i novembe. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

Hele Molde Fotballklubb er utrolig glade for at vi får se Etaz i den blåe trøya i 3 år til! 

Annonse fra Eliteserien: