Emil fra Gossen og David Fofana sendte Molde-svingen til himmels - Videre i Europa!

Fantastisk stemning var det da formspillerne sikret avansement foran 500 tilreisende Molde-supportere!

Emil Varhaugvik Breivik (22) scoret i andre kamp for rad i Europa, og David Datro Fofana (19) fortsetter å levere målpoeng! Molde sikret avansement til 3. kvalifiseringsrunde i Europa Conference League etter nok en snuoperasjon.

Allerede etter åtte minutter spilt var David Fofana på farten! Stjerneskuddet ble spilt i gjennom, og hadde fri bane mot mål. Så satte Maudo Jarjué inn en knallhard takling på unggutten, og angrepet ble stoppet. Til tross for å være bakerste mann, slapp Elfsborg-forsvareren unna med det gule kortet.

Ivorianeren var tydelig preget etter taklingen, men han bet tennene sammen og fortsatte kampen. Etter 22 minutter spilt satte han faktisk ballen i nettet, men flagget var oppe.

Like før pause fikk hjemmepublikumet noe å jobbe for. Tidligere Jerv- og Sandnes Ulf-spiller Michael Baidoo avsluttet et fint angrep, og Elfsborg tok ledelsen.

David Datro Fofana fikk en ordentlig trøkk i duell med Elfsborgs Maudo Jarjué. Foto: Tommy Holl/TT / NTB

Elfsborg fortsatte å kjøre på etter hvilen - så dukket Emil Varhaugvik Breivik opp!

Fofana la ballen ut til gossingen som fyrte av en kanonkule fra drøye 20 meter, helt nede ved stolperota! Et perfekt tidspunkt å score på!

Etter det var Elfsborg aldri i nærheten av å true romsdalingenes avansement. Seks minutter før full tid spilte Ola Brynhildsen Fofana helt alene med keeper. Unggutten gjorde ingen feil og fastsatte sluttresultatet til 2–1.

Dobbeltoppgjøret endte dermed med avansement til Molde, og 6-2 sammenlagt. Neste uke fortsetter Veien mot Europa når MFK skal i aksjon mot ungarske Kisvarda FC i 3. kvalifiseringsrunde i UEFA Conference League. Hjemmekampen spilles torsdag 4. august kl. 19.00, mens returkampen spilles uka etter.