Emil fornyer kontrakten!

Emil Varhaugvik Breivik har signert ny avtale med Molde FK ut 2025!

Forrige helg stod Emil Varhaugvik Breivik for to målgivende i åpningsfesten mot Tromsø. Nå har den 21 år gamle gossingen signert for fire nye år i Molde FK! 

- Det føles veldig godt å ha signert ny kontrakt og det føles veldig rett, ikke minst. Jeg har jo vært her siden jeg var 13, så det begynner å bli noen år. Nå er det bare å kjøre på videre. Gull er selvfølgelig det store målet denne sesongen, også hadde det vært kult å spille i Europa igjen snart! Jeg gleder meg til fortsettelsen, sier en fornøyd Emil Breivik. 

Unggutten utviklet seg godt gjennom Akerakademiet og sesongene for aldersbestemte MFK-lag. Midtbanespilleren fikk A-lagsdebuten i 2019 da han kom inn som innbytter i 5-0-seieren mot Eide i cupen. Han spilte deretter resten av sesongen i Raufoss, hvor han fikk god kamptrening. I den andre sesongen i Obos-ligaen tok midtbanespilleren store steg, og det gjorde at han fikk sjansen i 16-delsfinalen i UEFA Europa League mot spanske Granada.

– Jeg fikk litt sjokk da jeg fikk beskjeden kvelden før kampen. Før kamp var jeg litt nervøs, men så fikk jeg mange kloke ord fra lagkameratene. Så det ble jeg ganske beroliget for. Det er jo bare fotball, sa Emil etter den store kampen.

DSC03252.jpg

- Det er veldig godt å ha den signaturen i boks! Emil er en unggutt som har tatt store steg, og dette er virkelig er spennende spiller vi kommer til å ha kjempenytte av i de kommende årene. Strålende fornøyd med å ha Emil fra Gossen med videre, sier trener Erling Moe.

Annonse fra Eliteserien: