ELITESERIEN FANTASY

Over 100.000 nordmenn spiller Fantasy Premier League. Nå kommer suksess-spillet til den norske Eliteserien

Les også hos VG: Premier League-suksess kommer til Norge

Eliteserien Fantasy handler om å konkurrere med dine venner, familie, kollegaer, eksperter – hele Norge - om å sette sammen det beste laget av spillere i Eliteserien før sesongstart. Eliteserien Fantasy følger hver runde i Eliteserien – og ditt Fantasy-lag får poeng på bakgrunn av hvordan spillerne presterer hver runde. Fantasy-spill er engasjerende og spennende – og internasjonalt er det estimert at over 40 millioner mennesker spiller fantasy-spill i den globale sportsindustrien. 

Saken fortsetter etter innlegget fra VGTV nedenfor.

Vi er opptatt av å bygge konsepter som er attraktive for supporterne våre. Vi ser på Premier League-versjonen at dette er et attraktivt spill. Vi har vært veldig klare på at det skal være klin likt Premier League-versjonen

— Leif Øverland, Norsk Toppfotball

Stor interesse også her hjemme - over 100 000 nordmenn spiller Fantasy Premier League og kjenner godt til dette konseptet. Eliteserien Fantasy er et samarbeid mellom Eliteserien, VG og Eurosport (DNN) og utvikles av samme leverandør som Fantasy Premier League – dermed vil spillerne i Eliteserien Fantasy kjenne seg igjen i reglene og oppsettet til Fantasy Premier League. Det er veldig enkelt å sette opp ditt lag, det koster ingenting – og det gjør hver runde i Eliteserien ekstra spennende. 

Spillet vil være tilgjengelig på Eliteserien.no og alle klubbsider i Eliteserien, samt Eurosport.no og VG.no.      

Vil du få info straks spillet er lansert? 

Ønsker du å være blant de første som får beskjed straks spillet lanseres? Registrer deg her.

Frem til lansering vil spillet testes ut for at det skal fungere optimalt ved sesongstart. Ønsker du å være med i testgruppen for dette? Det betyr at du får tilgang til spillet før andre og kan gi oss tilbakemeldinger og feedback på den endelige versjonen.

Planen er at testspillere får tilgang til systemet i løpet av februar.

Vil du bli testspiller så kan du angi det i linken over.

Annonse fra Eliteserien: