NTB_ngOJzVjE4a4-2

Eikrem og Eriksen sikret seier etter pangstart!

De blåhvite er tilbake på seierssporet etter scoringer av Magnus Wolff Eikrem og Kristian Eriksen!

Runde nummer fem og Haugesund på motsatt banehalvdel. Molde gikk ut i hundre fra første sekund! Allerede etter tre minutter gikk de blåhvite opp i ledelsen! Kaptein Magnus Wolff Eikrem kombinerer med Kristoffer Haugen, og førstnevnte fikk en enkel jobb ved å trille ballen i venstre hjørne! 1-0!

Noen få minutter senere skulle vi få enda et mål! Fredrik Gulbrandsen tilbake på banen etter skadeavbrekk, og vandrer langs høyreflanken. Moldes nummer åtte legger inn mot bakre stolpe, hvor Kristian Eriksen headet inn kampens andre scoring! Publikum i ekstase, 2-0!

Kristian Eriksen header inn 2-0! Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB

Ti minutter senere var kampen snudd om, og Haugesund hadde tatt over. Til tross for en viktig redning av Jacob Karlstrøm og et skuddforsøk fra Eikrem, var resultattavlen uendret. Lagene gikk til pause på stillingen 2-0 til Molde.

Kampens andre omgang startet som den første sluttet, og allerede minuttet ut i omgangen skulle Karlstrøm bli testet på nytt. Sory Diarra fyrte til fra 16-meters hold, men den langstrakte nummer 1 var med på notene.

Klokken var passert 68 spilte minutter og Haugesund var på farten fremover igjen. Oscar Krusnell la inn til Sory Diarra som fikk en enkel jobb ved å redusere for gjestene. 2-1.

De blåhvite ønsket å øke ledelsen, og etter 76 spilte minutter kom muligheten på et innkast. Anders Hagelskjær kastet inn ballen. Først på den var Kristian Eriksen som stusset ballen, og landslagskeeper Egil Selvik i full strekk i det som endte med corner til Molde.

Haugalendingene maktet ikke å utligne, og kampen endte dermed med seier og tre poeng til Molde! Nå venter tredje runde i cupen, og Hødd i Ulsteinvik på onsdag!