DSC09069-Edit

Draktsponsorene for 2023 er klare!

MFK er stolt over å ha mange, solide og lojale samarbeidspartnere. Vi har nå reforhandlet avtalene med bedriftene som har logoeksponering på drakter og overtrekk til klubbens spillere. De aller fleste som var synlige på MFKs tøy i fjor er med også i 2023. Men én plass er ledig.

Da årets MFK-drakter fra Adidas ble lansert for noen dager siden ble det tydelig at mange velkjente logoer var på plass. Generalsponsor Sparebanken Møre har den mest sentrale plasseringen. Wenaas og Sport 1 er også på fronten av spillerdrakten, mens Istad og Altibox er på hver sin arm. Altibox-logoen er i år gullfarget som en gest til 2022-seriemester MFK. Brunvoll er fortsatt på sin «faste plass» øverst på ryggen.  
 
Stiftelsen VI har gjennom avtalen med Aker fått plass på strømpene og BDO er godt synlig på fronten av shortsene.  
 
På oppvarmings- og treningsklær har vi også fått med oss de samme samarbeidspartnerne som i fjor. Generalsponsor Sparebanken Møre er med også der, og logoene til Møre Drift og Vikenco pryder ryggen på tøyet til alle lag. Det samme gjør logoen til Bunnpris på fronten av de samme klærne.

 

Ledig plass 

En sponsorplass er fortsatt ledig på draktene til MFK for sesongen 2023. Det er fremdeles mulig å få eksponering på baksiden av shortsen. Feirende Moldespillere filmes og fotograferes ofte bakfra, så det er en logoplass som er svært synlig.  

DSC09056-Edit.jpg
For nærmere informasjon, kontakt: 
Markedsdirektør Per Eikrem, tlf. 930 60 000
Annonse fra Eliteserien: