- Det er som en finale

Assistkongen Christoffer Remmer før klassikeren mot RBK

- Vi har masse selvtillit, vi spiller god fotball og skaper mange sjanser, vi er helt klart inne i en god periode så jeg synes formen er god opp mot kampen i morgen, sier forsvarsspilleren Christoffer Remmer før møtet med RBK i morgen, lørdag 12.august. 


Remmer sier dette er årets kamp, og gleder seg til å se kulissene og alle supporterne på stadion:

- Jeg tror vi kan forvente en kamp med et meget høyt tempo og mange dueller fordi det er to lag som begge gjerne vil vinne kampen og begge gjerne vil slå hverandre. Det er nok den beste følelsen som Molde-spiller å vinne over Rosenborg, uansett plassering i ligaen, så det er det vi går for!

Annonse:

Kampen starter kl. 18.00, og billetter kan kjøpes via nettsiden, på Sport1 Molde/Vestnes, MIX i Storgata eller i billettboden før kamp. Det er fortsatt ledige billetter igjen, men vær rask for å være helt sikker på å sikre deg billett. 

PS! Om vi skulle gå tom for billetter på nett, så fortvil ikke. Vi vil så langt det lar seg gjøre, overselge på unummererte felt, etter at vi har åpnet dørene i morgen (kl.17.00). Vi sjekker da om det er plasser ledig, og kan selge ekstra billetter. Alle som ønsker det skal få kjøpe billett.

Annonse fra Eliteserien: