Derbyseier!

Molde vant mot Kristiansund etter to identiske scoringer!

Nytt derby, nye muligheter! Molde fikk en pangstart på kampen da Magnus Wolff Eikrem skrudde inn corneren på pannebrasken til Kristoffer Haugen. 1-0 til hjemmelaget etter åtte minutter spilt! Like etter kunne Magnus Grødem øke ledelsen da han fikk ballen fra Markus Kaasa, men det ble bare nesten. Så fikk Molde corner, og der satt den for rogalendigen! Molde-kaptein Eikrem slo den på samme sted, og denne gangen var det Grødem som headet kula i nettet.

Molde rullet opp den ene sjansen etter den andre i første omgang, men det stod fortsatt bare 2-0 til pause.

Bjørnbak og Grødem etter 2-0-scoringen. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB

Etter hvilen fortsatte blåtrøyene å kjøre på! Først var Haugen marginer unna sin andre scoringen da han banket til på volley etter et innlegg fra Eikrem. Molde fulgte samme oppskrift minuttet etter, denne gangen på hodet. Like over fra Haugen!

Deretter fikk Rafik Zekhnini alle tiders mulighet, men også han satte ballen til side for mål. Kaasa og Fofana hadde også sine sjanser, men det ville seg ikke i andre omgangen. I stedet var det Bendik Bye som reduserte for gjestene, og kampen endte 2-1.

3 viktige poeng i boks for Molde, før to tøffe oppgjør skal spilles! Først Sarpsborg 08 borte førstkommende tordag kl. 18.00. Deretter gjester Bodø/Glimt Aker Stadion søndag 29. mai kl. 18.00!