Cupfinalefest i Oslo 8. desember (UTSOLGT)

MFK og Myldr inviterer til cupfinalefest i Oslo!

Festen arrangeres på SALT kvelden før cupfinalen, fredag 8. desember. SALT er en festival- og kulturarena som ligger sentralt til i Oslo sentrum, i nærheten av Operaen.

SALT er et innholdsrikt område med flere scener og lokaler. Dørene åpnes klokken 18:00 fredag 8. desember. Det blir mulig å kjøpe både mat og drikke på stedet, selvfølgelig i tillegg til supportereffekter fra MFK.

Showet må jo starte med en MFK-spiller! Olav Nausthaug har ikke MYE spilletid for MFK, men nok til at han kan si at han har en MFK-karriere. Kanskje den aller korteste karrieren av samtlige av våre eks-spillere. Olav opererer som «slampoet» og skriver det han selv omtaler som kvasifilosofipoesi. Og det handler ofte om MFK og Molde. Han går på scenen ca. klokken 1915. RB Sporten Live og meget celebre gjester følger opp klokken 19:30.

Det blir selvsagt en rekke artister å se på scenen. Ingen MFK-cupfinalefest uten DiDerre! Red Hot har laget årets cupfinalelåt; «Vi e stolte, vi e MFK». Knut Marius Djupvik og gjengen går på scenen klokken 23:00. De har dessuten med seg tre rå damer som gjesteartister. Hanna Ellingseter, Emilie Bjørnstad og Malin Ødegård skal alle på scenen sammen med Red Hot. Vi har fått med oss både DJ Miksemalin og DJ Tommy fra 06 Boys, som begge er kjent for å lage «et helsikes liv». Vi gleder oss til dette!

I 21-tiden får vi litt faglig påfyll, eller «høyintellektuelt fotballprat», som assistenttrener Trond Strande sier. Fire tidligere MFK-spillere vil belyse MFKs cupfinalehistorie på sin egen måte. Freddy Dos Santos, med bistand fra Bernt Hulsker, lede en panelsamtale hvor Arild Stavrum og Trond Strande dukker opp som gjester. De to sistnevnte helt sentrale spillere da MFK tok sitt første cupgull i 1994.

Billetter til cupfinalefesten ble lagt ut fredag 20. oktober klokken 14:00. Prisen er 690 kroner + avgift.

Arrangementet er nå dessverre utsolgt.
 

Kjøp billetter her!

Annonse fra Eliteserien: