Bolly forlenger!

Mathis Bolly har signert ny kontrakt med Molde Fotballklubb til ut 2022.

Moldes norsk-ivorianske angriper har fornyet kontrakten sin til ut 2022.

– Jeg kunne ikke vært på et bedre sted og gleder meg til å kjempe om seriegull og fremtiden videre med MFK, sier Mathis.

 

IMG_0383
Mathis Bolly og Erling Moe er begge strålende fornøyde med angriperens nye kontrakt

– Vi er skikelig glade for at vi har fått dette i boks nå. Dette er en gutt som har bidratt både på og utenfor banen og så vet vi at det er enda mer som kommer fra den gutten, sier hovedtrener Erling Moe

Mathis ble hentet i januar, men var skadet i første del av sesongen. Han hadde trent med klubben i vinteroppkjøringen og signerte for Molde da de var på treningsopphold i Spania. 
I juli fikk han sin Molde-debut mot KR Reykjavik, 2 år og to måneder etter sist gang han spilte en fotballkamp. 

– Det er Moldes ære at jeg har klart å komme tilbake på banen, sa Mathis den gang til RBnett.

Den lynraske angrepspilleren ble en skikkelig publikumsfavoritt etter å ha sørget for avansement til playoff i Europa League da han scoret i ekstraomgangen mot Aris Thessaloniki. 
 

2qtrLOAiNZs
Mathis Bolly blir gratulert etter 3-1 scoringen under tredje kvalifiseringsrunde til Europa League i fotball mellom Aris og Molde på Kleanthis Vikelidis Stadium.Foto: Konstantinidis Giorgos / Eurokinissi / NTB scanpix

I et intervju med Molde FK snakket Mathis om sine besteforeldre fra Sunnmøre, hvordan han opplevde Europa-kampene og hvordan det har vært å komme til Molde. 
Molde Fotballklubb er veldig glade for at Mathis Bolly har forlenget kontrakten sin til ut 2020

Annonse fra Eliteserien: