Bolly-dobbel sikret Molde-seier

Spiss-vikaren scoret begge målene i 2-1-seieren mot Brann.

Det var en åpen start på kampen i minusgradene på Aker Stadion. Både Molde og Brann skapte ett par halvsjanser, men ingen av lagene klarte å sette ballen i nettet. Det tok nesten tjue minutter før den første store muligheten kom. Ut av ingenting fikk Magnus Wolff Eikrem ballen alene med Håkon Opdal. Kapteinen forsøkte å chippe ballen, men Brann-keeperen vartet opp med en solid redning. 

Bolly i fyr og flamme

Molde tok mer og mer over, og til slutt klarte ikke Brann å stå i mot. Kampen var 26 minutter gammel da blåtrøyene satte i gang en innøvd variant fra hjørnesparket. Eirik Hestad og Eikrem kombinerte før kapteinen fyrte av fra 15 meter. I feltet stod Mathis Bolly som flikket ballen i nettet. 1-0! 

Det kom et godt trykk fra blåtrøyene som fortsatte å angripe! Minuttet etter fikk Fredrik Aursnes ballen på høyresiden. Midtbanegeneralen slo ballen lavt inn i feltet mot Bolly. Moldes nummer 30 timet innlegget perfekt og satte inn sin andre scoring for kampen. Gode tendenser fra hjemmelaget!

Jevn andre omgang

Etter hvilen kom bortelaget mer med i kampen, og de fikk en gylden mulighet bare etter noen minutter. David Møller Wolfe fikk ballen på 10 meter, etter et god angrep på høyresiden. Avslutningen satt derimot ikke, og det stod fortsatt 2-0 på Aker Stadion.

Men med 20 minutter igjen av kampen fikk Brann målet de jaktet. Molde-keeper Alex Craninx feilberegnet i en duell med Filip Delaveris, som reduserte i debuten for de rødkledde. 

Molde slet med å la spillet flyte i andre omgang, grunnet bytter og slitne bein. Inn kom blant annet nysigneringen fra Elfenbenskysten, David Fofana. 18-åringen viste seg fram ved flere anledningen, og kommer til å bli spennende å følge med på fremover. 

Like før slutt fikk Tobias Christensen en gigantsjanse etter innlegget fra Breivik. Fra ett par meter brant ungutten ballen over mål, en sjanse som var lettere å score på enn å bomme. Dermed det med 2-1-seier til Molde, i det som var sesongens andre treningskamp.

Neste motstander er Rosenborg som kommer på besøk torsdag 11. februar. Etter det skal Molde i aksjon mot Hoffenheim!

Kampfakta:

Molde - Brann (2-0) 2-1
Treningskamp
Aker Stadion, Molde
4 februar 2021 kl. 14.00

Mål:

1-0 Mathis Bolly (26)

2-0 Mathis Bolly (28)

2-1 Filip Delaveris (69)

Molde

1 Andreas Linde

27 Marcus Holmgren Pedersen

6 Stian Rode Gregersen

2 Martin Bjørnbak

14 Erling Knudtzon

11 Martin Ellingsen

17 Fredrik Aursnes

19 Eirik Hestad

7 Magnus Wolff Eikrem

23 Eirik Ulland Andersen

30 Mathis Bolly

Innbyttere: Alexandro Marco Craninx, Sheriff Sinyan, Adrian Cortes Ugelvik, Emil Varhaugvik Breivik, Lloyd Fagerlie, Tobias Christensen, David Fofana

Annonse fra Eliteserien: