Billetter til Europa League

Vi spiller Europa League hjemme i jazzuka, her får du tak i billetter.

Billettsalget til 1. runde i Europa League kvaliken er i gang.

Molde FK møter Glenavon FC fra Nord-Irland hjemme på Aker Stadion torsdag 19.juli kl.18:00

Sesongkortplassene vil ikke bli reservert til disse kampene. Derfor oppfordrer vi deg allerede nå om å være rask med å sikre deg ditt sete når vi starter billettsalget. Du kan selvsagt velge annen plassering, siden alle seter som er lagt ut, kan fritt velges. Billettsalget starter i morgen torsdag 28.juni kl.12.00

Billettprisen er kr.150,- for voksen / moderasjon, og kr.50,- for barn

Alle over 18 år som kjøper billett på langside syd (inngang 8 eller 9) har tilgang til restauranten, hvor det kan kjøpes drikke. Her er det plass til inntil 200 gjester. Dørene åpner 1 time før kampstart. Restauranten vil være stengt i pausen, men åpner igjen etter kampen.

Det vil ikke bli salg av billetter på øvre felt på inngang 1 og 3, kun på nedre felt. På kortsidene vil alle felt være stengt, bortsett fra inngang 13 - Tornekrattet. Vi holder også stengt inngang 7 og 10 på tribune syd.

Billetter kjøpes på Sport1 Molde, Sport1 Tomra, Mix kiosken i Storgata, eller fra vår billettportal molde.tickethour.no

Billetter kan også kjøpes i vår resepsjon, inngang 10, på Aker Stadion

Dagens VIP-tilbud er i MFK-Lounge i 4. etasje, med billetter på felt P-VIP eller Q-VIP, inngang 9 B. Her åpner vi kl. 17.00, og det vil være salg av drikke fram til kampstart og i pausen. Pris pr. billett er kr. 250,- (kun voksen).

Billettbestilling for MFK-Lounge kan sendes til [email protected]

Ved spørsmål, send email til [email protected]

Annonse fra Eliteserien: