Årets første spillersignering: Fredrik Sjølstad klar for Molde

Midtbanespilleren melder overgang fra Kongsvinger og er klar for tre år i blått.

Administrerende direktør Øystein Neerland bekrefter at Fredrik Sjølstad er klar for Molde FK.

Fredrik Sjølstad er en 24 år gammel norsk fotballspiller, som de to siste sesongene har spilt på midtbanen til Kongsvinger IL Toppfotball i OBOS-ligaen. I årets sesong spilte han 28 av 30 seriekamper fra start. 

– Vi er glade for at Fredrik har signert for oss nå, vi har fulgt med han en god stund. Fredrik er en talentfull spiller, som vi ønsker å utvikle videre i Molde Fotballklubb slik at han kan hjelpe oss i Eliteserien, sier hovedtrener Erling Moe.

Enkelt valg

Sjølstad gjennomførte den medisinske testen i Molde før helga, og har skrevet under på en treårsavtale med Molde FK. Han slutter seg til resten av troppen som møter opp neste uke, før de drar til Spania på treningsleir.

Han er glad for å kunne ikle seg blått de kommende sesongene, og sier det ikke var noe tvil om at han ville signere for Molde. 

– Jeg er veldig stolt og ydmyk over å signere for Molde FK. Klubben har store ambisjoner og det er høy kvalitet i alle ledd. Det var et enkelt valg når Molde kom på banen sier Fredrik Sjølstad sjøl til moldefk.no.

Sjølstad gikk til Kongsvinger etter å ha spilt en sesong (2016) i Hødd. Han startet seniorkarrieren i HamKam hvor han spilte over 100 offisielle kamper fra 2011 til 2015.

Annonse fra Eliteserien: