AARON SAMUEL KLAR FOR MOLDE: - Jeg vil gjøre laget stolt!

Spissen har skrevet under på en kontrakt ut året med Molde Fotballlklubb.

Administrerende direktør i klubben Øystein Neerland bekrefter at den nigerianske spissen Aaron Samuel Olanare er klar for Molde. 29-åringen skal spille i den blåhvite trøya ut året, og blir klubbens åttende signering siden forrige sesong.


- Jeg er veldig glad for å være her. Det blir godt å komme tilbake til Norge, og spille for en klubb jeg alltid har likt. Det blir en ny utfordring for meg, en utfordring jeg ser fram til. Målet mitt er å gjøre laget stolt, sier Samuel.

Nigerianeren er mest kjent for sin fortid i Norge, og startet sin profesjonelle karriere i hovedstadsklubben Vålerenga. Etter halvannet år gikk han videre til Sarpsborg 08 hvor det ble 10 mål på 26 kamper. Etter gode prestasjoner i Norge gikk turen videre til Kina og Guangzhou City, og siden har han spilt i en rekke klubber. 

CSKA Moskva og Russland, Jerusalem og Israel, Changchun Yatai og Sichuan Longfor i Kina, Erzurumspor og Tyrkia og til slutt Neftchi Baku fra Aserbajdsjan. Totalt har det blitt 76 mål på 227 kamper. Spissen har den siste tiden vært klubbløs, og kommer til Molde uten en overgangssum.

Skjermbilde 2024-03-27 kl. 12.27.44.png
Tilbake på Aker Stadion: Aaron Samuel i duell med Martin Linnes fra tiden i Sarpsborg 08. Foto: NTB

Den kraftfulle spissen var aktuell for Molde tilbake i 2021, og var på besøk hos klubben. Det endte til slutt med at han signerte for Erzurumspor, men nå er han tilbake i Molde og har satt penn på papir! 

Nyervervelsen har også landskamper for Nigeria, og står med to mål på syv kamper. I tillegg har han fire mål på åtte kamper med U21-landslaget. 

Vi i Molde Fotballklubb ønsker Aaron Samuel hjertelig velkommen!

Annonse fra Eliteserien: