Pawel Cibicki på lån til Molde FK

Leeds-spilleren Pawel Cibicki (f. 1994) kommer på lån til Molde FK ut sesongen 2018, og kan spille for MFK når vinduet åpner 19.juli

Adm.direktør i Molde FK, Øystein Neerland, bekrefter at kantspilleren Pawel Cibicki  (f.1994) blir å se i Molde-trøya resten av sesongen.

Cibicki signerte A-lagskontrakt med Malmö FF i 2012, og fikk sitt gjennombrudd som spiller i 2014-sesongen, hvor han spilte 21 seriekamper og scoret tre mål. Cibicki spilte også tre kamper i gruppespillet av 2014/2015-utgaven av UEFA Champions League. I 2016, ble han lånt ut til Jönköpings Södra IF hvor han scoret 10 mål på 26 kamper, og bidro til at Jönköping beholdt plassen i Allsvenskan. Etter en god vårsesong i Malmø FF i 2017 signerte Cibicki en 4-års kontrakt med Leeds United F.C. Nå lånes han ut til Molde FK for resten av sesongen.

Manager i Molde FK, Ole Gunnar Solskjær, sier at Pawel er en offensiv spiller med andre ferdigheter enn de som er i troppen nå.

- En gutt som trenger å restarte karrieren etter gode år i Malmø sammen med bl.annet Magnus og Jo Inge. Magnus har hjulpet og solgt inn Molde og MFK for oss og jeg gleder meg til å se Pawel i blått og hvitt.

Vi ønsker Pawel velkommen til klubben!

credit: NTB scanpix
Pawel Cibicki scoret 12 mål på 81 kamper under Åge Hareide i Malmö. credit: NTB scanpix

 

Annonse fra Eliteserien: