- Det blir en god test til det som kommer neste uke

Dette sa Eirik Ulland Andersen og Erling Moe før generalprøven.

Torsdag ettermiddag tar Molde imot Rosenborg til det som blir den siste treningskampen før de skal i aksjon i Europa League. Molde-spiller Eirik Ulland Andersen ser fram til å møte erkerivalen.

- Vi gleder oss! Det er viktig at får noen gode opplevelser i dag, og selvfølgelig alltid gøy å slå Rosenborg, sier Ulland Andersen med et smil om munnen.


Molde-trener Erling Moe er også positiv før generalprøven:

- Det blir en god oppkjøring til det vi møter neste uke. Vi har jobbet godt på trening og ønsker å vise dette ute på banen, sier Moe.

Kampen starter 16.00, men på bakgrunn av NFFs oppdaterte treningsprotokoll vil det ikke være mulig å se kampen på Aker Stadion. For de som har abonnement med RB+/VG vil det bli anledning til å se kampen der.

Reiser søndag

Tidligere denne uka ble det klart at hjemmekampen mot Hoffenheim skal spilles på stadion til Villarreal, El Madrigal. På søndag reiser dermed laget til Spania for å kunne forberede seg til dette. Etter den første kampen blir de værende i Spania, før turen går videre til Tyskland, og returkampen i 16-delsfinalen av Europa League 20/21.

- Det blir viktig å forberede oss på best mulig måte til Hoffenheim. De spiller 3-5-2, så da handler det om å være spesifike på hvordan vi løser oppgavene, både offensivt og defensivt, konkluderer Erling Moe.

 

Annonse fra Eliteserien: