3-0 til 3-4 mot Viking

Molde fikk en glimrende start på kampen, men så skjedde det som ikke skulle skje.

Det så meget lovende ut for hjemmelaget etter en pangstart på kampen. Molde tok ledelsen etter 15 minutter spilt da Markus Kaasa fikk ballen over streken etter flere skuddforsøk. Ti minutter senere ble ledelsen doblet. Magnus Wolf Eikrem sin corner landet på hodet til Kristoffer Haugen, som headet den ned til Ola Brynhildsen. Angrepsspilleren kunne enkelt sette inn 2-0-scoringen på Aker stadion. Blåtrøyene var ikke ferdige enda! Magikeren Magnus Wolff Eikrem fikset 3-0 da han skrudde inn et frispark i lengste.

En god og effektiv halvtime av de ferske norgesmesterne! Få minutter senere viste Viking at de fortsatt var med i kampen. Veton Berisha fant åpningen i Molde-forsvaret og sendte Kristoffer Løkberg alene gjennom med keeper. Han gjorde ingen feil alene med Jacob Karlstrøm og reduseringen var et faktum.

Dermed stod det 3-1 til pause i det som hadde vært en meget underholdende omgang!

NTB_vbObHXteXTs.jpg
Magnus Wolff Eikrem jubler etter 3-0 scoringen. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB

Så skjedde det som ikke skulle skje. I det 62. minutt var Benjamin Tiedemann Hansen på vei til å blokkere et skudd da ballen gikk rett i armene på ham. Dommer Kristoffer Hagenes var klar på avgjørelsen - Rødt kort og straffespark til Viking. 

Fra krittmerket var Veton Berisha sikker og Viking reduserte nok en gang.

Ti minutter senere kom utligningen. Harald Tangen sørget for opphentingen da han fikk ballen av Sebastian Sebulonsen og banket til mot det lengste hjørnet.

82 minutter var spilt da snuoperasjonen var et faktum. Veton Berisha satte inn sitt andre for kvelden og dermed hadde Viking snudd 0-3 til 4-3-seier. Det ble en tung dag på jobben for blåtrøyene som nå står med 7 poeng på 5 kamper.

Kampfakta:

Molde - Viking (3-1) 3-4
Eliteserien Runde 5
Aker Stadion
7. mai 2022 kl. 18.00

Mål:

1-0 Markus André Kaasa (15)

2-0 Ola Brynhildsen (25)

3-0 Magnus Wolff Eikrem (28)

3-1 Kristoffer Løkberg (30)

3-2 Veton Berisha (63)

3-3 Harald Nilsen Tangen (73)

3-4 Veton Berisha (83)

Dagens XI

FSKUnMoWQAEs4LP.jpeg

 

Annonse fra Eliteserien: