Tilbake på vinnersporet etter sjansebonanza og 3 klassescoringer!

Molde malte på med sjanser i det som ble en meget komfortabel seier mot Odds ti mann.

Molde kjørte over gjestene fra Skien, og det tok ikke lang tid før scoringen kom. Etter to kjemperedninger fra keeper Leopold Wahlstedt, måtte han se seg slått av Magnus Wolff Eikrem som plasserte ballen i lengste etter et innlegg fra Martin Linnes. 

Hjemmelaget fortsatte å kjøre på! Det blomstret i angrepsspillet, og etter en halvtime på Aker Stadion sto det utrolig nok fortsatt bare 1-0. Så oppstod den interessante straffesituasjonen! Markus Kaasa banket et skudd i god retning mot mål, men der lå tidligere lagkamerat Odin Bjørtuft med en hånd i veien. Dommer Svein Oddvar Moen var klar med avgjørelsen - Rødt kort og straffe til blåtrøyene! 

Sivert Heggheim Mannsverk var iskald, akkurat som i cupfinalen for ti dager siden, og dunket den til høyre. 2-0 til Molde, og slik stod det også til pause.

NTB_G9QhYRyMsvs.jpg
Sikker igjen! Moldes Sivert Mannsverk gir hjemmelaget ledelsen 2-0 på straffe. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB

Andreomgangen ble et slit for et Odd-lag i undertall. Molde hadde full kontroll og økte også ledelsen ved Magnus Retsius Grødem, som banket inn det tredje på elegant vis. Emil Varhaugvik Breivik sendte ballen med utsiden før Grødem dempet den på brystet og avsluttet. En klassescoring fra innbytteren som bare hadde vært på banen i et halvt minutt!

Slik endte det også. En meget solid seier for Molde, som nå klatrer opp på tredjeplass med ti poeng.

Neste stopp er Color Line på fotballens festdag! Tornekrattet har tre fulle busser på vei til Ålesund. Bortefeltet nærmer seg fullt med 700 solgte billetter, så det er bare å kjappe seg! Kjør festfotball!

Billetter kjøpes her!

 

Kampfakta:

Molde - Odd (2-0) 3-0
Eliteserien Runde 18
Aker Stadion
11. mai 2022 kl. 19.00

Mål:

1-0 Magnus Wolff Eikrem (15)

2-0 Sivert Heggheim Mannsverk (33)

3-0 Magnus Retsius Grødem (63)

Dagens XI

l31k2s76.png

 

Annonse fra Eliteserien: