– Solid seier mot Vålerenga

Knallhardt arbeid, fire målscorere og tre poeng. Spillerne var godt fornøyde med å slå Vålerenga på hjemmebane.

Onsdag kveld var Vålerenga på besøk, og de ble sendt hjem med null poeng i bagasjen. Scoringer fra Omoijuanfo (6), Eikrem (50), Ulland Andersen (52) og Ellingsen (81) ga en trygg seier, tross Markus Nakkim sin redusering etter 60 minutter.

Sterkt medvirkende for Molde var Magnus Wolff Eikrem.


– Det er sterkt av oss å score fire mål på en helt grei dag, det kunne vært enda flere i dag. Det viktigste var tre poeng i dag, utrolig bra støtte fra supporterne også, sa Magnus Wolff Eikrem etter kampen.

Han scoret i tredje kamp på rad. Martin Ellingsen og Eirik Ullan Andersen åpnet sesongens målkonto med en scoring hver. 


– Det er deilig! Fire mål, det er bra! Det var et langskudd som det var deilig å se at den gikk i mål - jeg tenkte ikke så mye, bare fyrte av, sa Martin Ellingsen etter kampen.


– Jeg hadde lyst å komme i gang med scoringene, så jeg spurte pent Ohi om å få ta straffesparket, og det lot ham meg gjøre. Det var fint å få åpnet målkontoen, sa Eirik Ulland Andersen om sin scoring.

Manager Erling Moe var fornøyd med arbeidsinnsatsen til spillerne:


– Det var ei skikkelig arbeidsøkt i dag, ikke den beste offensive prestasjonen, men vi jobbet knallhard og skapte brukbart med store sjanser. De første 6-7 serierundene handler det om å stå distansen og få med seg så mye poeng som mulig! Godt at fire mann scorer og melder seg på, sier manager Erling Moe.

Annonse fra Eliteserien: