– Forventer at vi blir sterkere jo lengre sesongen blir

Manager Erling Moe er fornøyd med lagets fremgang så langt i år, og tror det blir en tøff batalje borte mot Tromsø søndag.

– Jeg synes vi har hatt en god utvikling, i tråd men planen vi har. Relasjoner mellom spillerne bilr bedre og vi tar steg. Samtidig forventer, tror og håper jeg at vi blir sterkere jo lengre sesongen blir, sier Erling Moe til moldefk.no.

Se videointervju:


Han er godt fornøyd med at torsdagens cupkamp ble vunnet på komfortabelt vis.

– De første rundene i cupen har bestanding vært min store skrekk. Jeg har vært både trener og spiller på motstanderlag mot eliteserielag og vet hvor mye de legger i slike kamper, sier Moe.

Søndag kl 18.00 venter annen motstand på Alfheim.

– Jeg liker Tromsø og måten de gjør ting på. Jeg får med med at de får litt pepper for å være litt naive, men de vet hva som er det beste for dem. Jeg liker at de gjør ting i sin  egen stil. Når det klaffer er de et veldig godt fotballag, sier Moe.

– Serien vår går gjennom ulike faser, og akkurat nå er det noen lag som desperat trenger poeng for ikke å bli hektet av, og slik er det med Tromsø. Så det blir en knalltøff batalje der oppe, helt sikkert.

Manager Moe tar ingenting for gitt sjøl om Tromsø ligger på bunnen og Molde på toppen av tabellen.

– Ingenting går av seg sjøl, eller kommer av seg sjøl. Vi må være på og offensive sjøl når vi møter Tromsø. Gjør vi det vi skal når vi drar opp dit, så er jeg trygg på at vi kommer til å få med oss noe hjem igjen!

Annonse fra Eliteserien: