MFK Kvinner - Sesongkort 2024 - 1920x1080

TUR TIL TRONDHEIM!

Søndag kl 14:00 spiller vi årets første seriekamp i 2 divisjon.

Etter å ha unnagjort pre-season med treningsleir, treningskamper og alt arbeidet det innebærer drar vi endelig sesongen i gang der vi i årets første kamp skal opp til Trondheim og Koteng arena. Vår første motstander Rosenborg 2 består av de største talentene i Trondheimsregionen og de nest beste fra Toppserien troppen.

I fjor vant vi 4-0 på hjemmebane og tapte 4-2 borte mot Trønderne og de endte til slutt på en 5 plass 28 poeng bak avdelingsvinnerne Viking. Utviklingsavdelingen til Rosenborg kvinner har også et lag i lokal G16 serie hvor de spiller i 2 divisjon og mange av rekruttspillerne deres får god matching der. I årets sesong har vi møtt dem i treningskamp 17 mars oppe i Sodvinhallen hvor vi tok med oss en 3-1 seier etter scoring av Frida Grønhella, Eivor Ulvund samt et selvmål av RBK2, etter en solid prestasjon. 

trl9.jpeg
Tilbakeblikk til Spania!

Nevnte Eivor Ulvund deler sine tanker om årets sesong og kommende periode under:

"Det blir godt å komme i gang med kamper etter en lang pre-season. Vi har fått god tid til å sette en ny spillestil med både ny trener og nye spillere. Vi er blitt en veldig fin gruppe og jeg har stor tro på prosjektet vårt. Det har vært fint og lærerikt for en ung gruppe og fått inn nye spillere med mer erfaring fra høyere nivå og dette tror jeg vi kommer til å få nytte av i årets sesong. 2024 blir et spennende år!"

Kampen kan du se hos MyGame!

Annonse fra Eliteserien: