vs Reus lagbilder

TRENINGSLEIR OG SERIESTART!

Gjengen som var med til Spania!

Treningsleir

Molde Kvinner tilbrakte påsken i varmere strøk på treningsleir i Salou - 1 times kjøring fra Barcelona. Gode 20 grader og sol gav svært bra forutsetninger for en flott treningsleir. 

I løpet av oppholdet fikk vi trent godt på et fint anlegg i Riudoms, der en god kunstgressmatte sto disponibel for oss, på banen fikk vi også spilt en kamp mot det lokale laget Reus CF. I den kampen fikk vi god øving på angrepsspillet vårt og feide over våre spanske venner med hele 10-1, meget godt gjennomført. 

Hovedtrener Kjell Arne Hestad uttalte følgende etter treningsleiren:

"Jeg er meget tilfreds med det arbeidet vi har fått lagt ned i Spania, spesielt inn mot det taktiske - både offensivt og defensivt. Den jobben kommer til å betale seg utover en lang sesong, det er helt opplagt. Nå gleder vi oss til seriestart!" 

Utover det sportslige fikk laget god tid til sosiale aktiviteter, hvor vi blant annet gjennomførte en volleyballturnering med gode prestasjoner fra spillere og støtteapparat. I tillegg fikk vi med Barcelona - Cadiz (0-1) fra tribuneplass, som til tross for resultatet, var underholdende.

vs Reus jubling.jpeg
Scoringsjubel (xpaeventos.com)

Seriestart

Lørdag 23 april er en dato vi i Molde Kvinner har sett frem til i lang tid, endelig skal vi ut på Aker stadion for å spille en tellende kamp. Med flunkende nye adidas drakter, nye spillere, nye relasjoner og flotte forhold - fantastisk. 

Med grunnlaget lagt den siste uken i Spania står vi godt forberedt inn mot seriestart. I fjorårets oppgjør mellom de to lagene vant vi hele 8-2 i et forrykende oppgjør.

Vi går ut på Aker stadion for å underholde, hvor vi håper på bra med publikum!

Sted: Aker stadion

Kl: 16:00 

Inngang: 7 og 2 (åpent fra 15:30)

Vi gleder oss til derbyhelg!

promo kvinner.jpeg

 

Annonse fra Eliteserien: