TILSTANDSRAPPORT!

Vår kaptein, Ida Hasselgård, har blitt oppfordret av trenerteamet til å komme med en liten tilstandsrapport fra MFK Kvinner:

For tiden går det mye i trening, kamp og skole for jentene, og vi prøver også å spe på med noen sosiale kvelder innimellom. På trening er det god trøkk og mye magi! Akerakademiet og teamet legger bra til rette for oss og for satsing på jente- og damefotball! Det er også gledelig at det er relativt få nye skader i troppen og at vi har noen spillere som er på vei tilbake for fullt.

Etter at vi fikk beskjeden om at 2. divisjon avlyses, har vi innstilt oss på at vi kommer til å fortsette i "pre-season" en stund til. Likevel synes jeg vi holder humøret godt oppe! Tross alt er vi heldige som i det hele tatt får spille fotball. Vi får god matching i G16 serien, som er et hakk opp fra det vi er vant til i 2. divisjon. Spesielt når det kommer til tempo og fysikk blir vi utfordret, men spillmessig vil jeg si at vi er på høyde med, om ikke bedre enn, mange av lagene. Etter halvspilt sesong har vi blitt mange erfaringer rikere, og tatt steg både som lag og enkeltspillere. Jeg er sikker på at denne kamparenaen vil gi oss fordeler inn i mot neste sesong! 

Annonse fra Eliteserien: