TIlLER PÅ LØRDAG!

20 mai kommer Tiller på besøk!

På lørdag kommer Tiller på besøk til Aker stadion for å spille mot byens beste kvinner. Trønderne vant 2-divisjons avdelingen som MFK var en del av i fjor og presterte godt igjennom grunnspillet, men fikk det tøft i opprykkskampene mot Porsanger (2-1 tap) og Grei (3-2 tap), hvor til slutt Grei rykket opp til 1 divisjon. Til årets sesongen har de klart å beholde stammen i laget og bygget på videre, dette til tross for at det har vært interesse fra andre lag i høyere opp i divisjonssystemet for en rekke av spillerne deres, blant annet Mari Kristine Vik (tidl. U19 landslag) og den solide midtstopperen Synne Aunehaugen. 

Bydelslaget fra Trondheim ble i vinter også Norgesmestere i futsal under Norgescupen som ble avholdt i Drammen, der slo de blant annet Stakkevollan i semifinale og Skeid i finalen, og laget som spilte der er det samme laget som spiller i 2 divisjon for Tiller. De er som kjent en av foregangsklubbene på futsal og ivrig pådriver for at kvinnene også skal ha et eget landslag i futsal. 

Tiller har startet årets sesong med 0-4 tap mot et sterkt RBK2, 5-0 mot Herd, 0-1 mot Arendal, 3-1 mot Haugesund og har fått en kamp avlyst pga baneforholdene (snøvær) mot Bryne, dermed står de med 6 poeng etter 4 spilte kamper og en foreløpig syvendeplass på tabellen. I NM senior tok de en sterk 2-0 seier mot et redusert KIL/Hemne lag, og skal opp i mot Rosenborg i runde 2. 

Siden forrige innlegg på hjemmesiden har MFK vunnet over henholdsvis Frigg (2-1) og VIF 2 (2-1) i to jevne kamper der begge ble vippet i vår favør. Vi har også blitt satt opp til å spille borte mot AAFK Fortuna i NM senior 31/05 og borte mot Herd i J19NM 07/06. Men nå ser vi frem i mot lørdagens kamp mot Tiller (se info under)!

DSC08073.jpg
Mari håper å seg deg på kamp!

Tiller

Lørdag 20.mai

Kl: 13.00 (dørene åpner 12:15)

Aker Stadion

Inngang 9

Vel møtt til kamp!

Billetter til kampen kan kjøpes her!

Du kan fortsatt sikre deg sesongkort til alle kampene i NM og 2 divisjon.

Annonse fra Eliteserien: