TAKK FOR MEG

Mandag synes jeg var en vemodig dag. I slutten av november 2019 fikk jeg gleden av å begynne å lede MFK sine beste damespillere, der jeg for cirka to år siden fikk muligheten til å bli kjent med laget.

Når kalenderen bikker over til 2022, og diverse romjulsturneringer er ferdigspilt, vil man i MFK Kvinner A gå inn i en ny periode – en periode i den MFK Kvinner garantert også vil fortsette utviklingen.

Med alt det positive som skjer, det laget vi har her, og ikke minst det teamet vi har rundt laget, gjør det rett og slett tøft å dele at jeg i 2022 ikke kommer til å trene dette laget.

Samtidig er jeg veldig trygg på at laget og spillerne er i de beste hender i AkerAkademiet. Jeg er ikke minst trygg på den spillergruppen og laget, som nå former det sterkeste MFK Kvinner laget som har vært de siste årene. Poengsnitt på 2,7 poeng per offisielle seriekamp, og i snitt 5,5 scoringer per kamp.

Denne spillergruppen er spesiell. Der et er et driv, det er et ønske om utvikling og det er et ønske om å lykkes. Det er gode fotballspillere over hele fjøla, og ikke minst - for noen steika gode mennesker. Dette laget har alt i egne hender - dere kan gjøre MFK og Molde by stolte.

Vi har gjennom de årene jeg har opplevd med gjengen fått erfare noen fantastiske støttespillere, foreldre og supportere. Det har vært engasjement, tro, positivitet og utvikling.

Dette har vært en steika fin og lærerik reise – Takk til alle for at jeg har fått vært med på det, og her kommer en liten hyllest til teamet jeg har hatt rundt meg. Takk til Elin for å holde oss i tauene dag etter dag. Takk til Tor og Lars for kvalitet i hver en levering – og ikke minst et steika godt humør. Takk til Odd Petter som har forma store deler av den velkjente «linja», og vært veldig viktig i utviklingen av meg og spillerne. Takk til Erlend for de utallige timene med analyse og dødballekspertise. Takk til Ola og William som har dratt keeperne videre i egen utvikling, og takk til Kjell Arne for de mange viktige og gode råd. Jeg vil også takke Kristian og Stig for en veldig god jobb med det fysiske for jentene, og Oliver som startet med keeperne i vårt første år i lag.

Som OP Lyngstad så fint siterte Churchill på tidligere – Dette er ikke slutten, det er ikke engang begynnelsen på slutten. Men, der er kanskje slutten på begynnelsen.

Jeg gleder meg til å stille opp som en trofast supporter for MFK Kvinner i årene som kommer.

Gå ALL IN.

 

Med vennlig hilsen

August Nyland

 

Annonse fra Eliteserien: