Falkeblikk AS - Dronebilde Fosshaugane Campus1600x1066

SOGNDAL IGJEN

Sogndal neste (Foto: Sogndalfotball.no)!

Etter en kort sommerpause drar vi igang igjen siste del av sesongen i saftbygda Sogndal, den utsatte kampen (pga. akutt sykdom) fra runde 7 skal spilles. Molde kvinner reiser nedover med en solid tropp som har trent godt siden oppstarten for 2 uker siden, med gode treninger under Molde Jazz og solskinn som bakteppe for den første perioden. Etter sommeren har 2 spillere reist videre på nye oppdrag, Mari Dahle (militæret) og Live Holten (utveksling USA) har takket for seg for denne gang, ellers er troppen uforandret inn mot siste halvdel av sesongen.  Hør hovedtrener August Nyland sine tanker om oppstarten her!

Sogndal på sin side avsluttet sesongen sterkt med 2 seiere på rad mot henholdsvis Amazon Grimstad og Herd, etter en litt mager poengfangst i innledningen av sesongen der Sogndal ofte fikk dårlig betalt i kampene de spilte. Som det yngste laget (17,61 år ifølge FIKS) i 2 divisjon avdeling 1 er det en helt sikkert en sulten gjeng som møter oss på Fosshaugane Campus.

Kampstart 12:00 lørdag på Fosshaugane Campus, ingen streaming på MyGame av denne kampen, dessverre. Men resultat kan følges her og på øvrige SoMe. 

bilde230211damermoldefyllingsdalen4.jpg

 

Annonse fra Eliteserien: