SERIESTART!

«Oss sjøl» i 16 296 timer!

Førstkommende lørdag den 14. august kl. 15.00 på Aker stadion er det endelig seriestart for oss i 2. divisjon. Assistenttrener, og vår mann på analyse, Erlend Holmlund har noen betraktninger inn i mot seriestart.

----------

Siden Molde kvinner sist spilte i 2. divisjon har det gått 678 dager, 97 uker eller 16296 timer, alt ettersom hvordan man regner på det – diskusjonene rundt dette har blitt tatt på mange arenaer, så den lar vi ligge. Uavhengig av det, er det utvilsomt godt at fotballen kan flyte på igjen hvor vi kan få matching på øverste hylle og fotballen ruller i hele Norge! 

Gledelig er det at vi kan få utøve idretten som spillerne våre jobber så knallhardt for, nå endelig, på det øverste nivået tilgjengelig for oss. I denne perioden som har vært, kan man på mange måter si at vi har vært heldige, sammenlignet med andre lag, hvor vi fikk muligheten til å prøve oss i den lokale G16 ligaen i 2020 sesongen, med alle de sportslige utfordringene det gav. Erfaringene fra dette har styrket oss, hvor vi var «oss sjøl» og «all inn» uavhengig av omstendighetene.

Igjennom denne prosessen har alle måtte tilpasse seg på sitt vis, og for oss i Molde Kvinner har spillerne stadig fått nye utfordringer som de har møtt med stor iver og interesse. En av disse utfordringene har vært bruken av video – både av seg selv og referanser fra toppnivå rundt om i verden. Ved hjelp av dette har vi etter min mening utviklet oss som lag og individer både på og utenfor banen, hvor vi har jobbet hardt på treningsfeltet, men også sett video med skarpe og årvåkne blikk. Med de utrolig dedikerte spillere som utgjør Molde Kvinner har det vært givende å se dem ta til seg læring og overføre kunnskap fra Hudl (videoplattformen vi benytter) til treningsbanen og motsatt, og ved hjelp av dette har vi evnet å øke kvaliteten i treningsarbeidet. Dette har beriket oss, noe som helt klart gjør at vi ser enda hvassere ut inn mot sesongen som kommer.  

Nå på lørdag står RBK 2 på motsatt banehalvdel, uken etter skal vi til Nissekollen for å møte Nardo, deretter Træff hjemme i Molde pluss en og annen cupkamp imellom. Det står alltids en motstander på banen, det viktigste er at vi er «oss sjøl», spiller på det vi kan og tar med oss det vi har jobbet for i 678 dager, 97 uker, 16 296 timer – vi er all inn

 

Erlend H
Assistent og analytiker

Annonse fra Eliteserien: