SEIER MOT KFUM

Lørdagens toppkamp endte med hjemmeseier!

Toppkampen mot KFUM Oslo startet med et klart overtak i vår favør der vi skaper flere gode sjanser de første 10-15 minuttene og får etablert et godt trykk på motstanderlaget. Etter 22 minutter vinner vi ballen høyt i banen og Andrine Outzen spiller ballen fremover til Frida Grønhella som spiller en fin stikker igjennom til Eivor Ulvund som på elegant vis chipper ballen over den utrusende KFUM keeperen. Etter scoringen fortsetter vi å holde oppe trykket og får til slutt betalt på en corner fra Mari Hoås der etter klabb og babb Frida Grønhella til slutt får taklet ballen over linjen rett før pause.

Etter pause opprettholder vi trykket frem til vi får vår 3 scoring på en ny corner etter 54 minutter der en KFUM spiller til slutt setter ballen i eget mål. Fra scoringen og ut dabber kampen litt av og ingen av lagene produserer noe særlige sjanser. Dermed tar vi over tabelltoppen og ser frem i mot de to siste kampene før sommerpausen mot LSK2 og Steinkjer, pluss en god kamp mot Kolbotn i cupen (12/6) som spilles på Reknesbanen da det skiftes dekke på Aker stadion.