SAMMEN!

Trøkket, innsatsen, humøret. Det er der fortsatt . På hver trening og i hver kamp. Vi er oss selv, uansett. Sammen.

Spillerne og teamet leverer, selv om høstmørket er over oss og seriespillet ubønnhørlig nærmer seg slutten. Vi holder det gjerne i gang så lenge som mulig. Utfordringene har vært mange og måten vi har håndtert dem sammen har vært imponerende. Teamet får også utfordret seg. Gode diskusjoner og refleksjoner, et inspirerende miljø å ha tilhold i.
Fortsatt utviklingsfokus, samtidig som vi lever voldsomt i nuet.

Mange har spilt sine første seniorkamper i det som har vært en hektisk sesong hvor vi har gått all in på mange arenaer. Jentene har overrasket mange og gjør det fortsatt, ved hver anledning. Det er jentene som står for de gode prestasjonene, som skaper de gode øyeblikkene, både på og utenfor banen.

Vi forsøker etter beste evne å utvikle den enkelte. På flere nivåer. En takknemlig oppgave. Spesielt siden jentene har med seg allerede gode ferdigheter, holdninger og verdier inn i gruppa. Vi er en stor takk skyldig til alle moderklubbene for den innsatsen dere har lagt ned opp gjennom årene. Ikke bare for de vi er så heldige å ha i vår gruppe nå, men for det dere har gjort og gjør for alle jenter som har lyst å spille fotball. Tusen takk!

På lørdag tar D2 imot KBK på stadion. En god motstander som helt sikkert vil stå godt til våre utvalgte. På søndag morgen står bussen klar og kjører oss til Tynset. Et Tynset som har vært svært gode på eget gress. Det bør de være på søndag også. Vi kommer godt forberedt. Vi skal være oss selv.

Vi går all in, sammen, også for våre yngste som skal forberede seg til semifinale i NM J16 mot LSK.
Utfordringene og opplevelsene fortsetter.

Sitat Winston Churchill;

« Now this is not the end. It is not even the beginning of the end. But it is, perhaps, the end of the beginning»


Odd Petter Lyngstad
Fotballtrener

Annonse fra Eliteserien: