NYTT ÅR - NYE SPILLERE!

Solveig Tomren Slemmen og Mari Dahle

Molde FK Kvinner har tatt inn fire nye spillere nå på nyåret. De tre yngste har vært tilknyttet Akerakademiet. Det er gledelig å se at det gror godt i mange klubber, og at samarbeidet rundt jente- og damefotball ser ut til å fungere!  I dag presenterer vi to av de nye, Solveig Tomren Slemmen og Mari Dahle. Takk til Vestnes Varfjell og Langfjorden FK for det gode arbeidet de har gjort og gjør, og for utfordringene disse to spillerne har fått på vegen! 

----------

Navn;  Solveig Tomren Slemmen

Hvor gammel er du?  14 år

Posisjon på banen?  Midtbane

Du er ny i Molde FK og Akerakademiet? Kan du si litt om hvorfor du har hatt et ønske om å komme inn i Akademiet?  Jeg kom for å utvikle meg videre som fotballspiller. Tempoet og nivået er veldig høyt, og alle er gode, og skal man utvikle seg så må man spille med andre gode spillere.

Hvor kommer du fra, og hvilke klubber har du spilt for?  Jeg kommer fra Vestnes og har tidligere spilt for Vestnes Varfjell. 

Skole/linje?  Helland Ungdomsskule

Har du et forbilde?  Ingen spesielle

Favorittlag?  Manchester United

Hva motiverer deg med fotball?  Det er det jeg liker aller best! Å klare noe du har trent på lenge og å vinne kamper gir stor mestringsfølelse. Og å bidra og være en del av et lag.

Hva er dine sterke sider fotballmessig? Hva vil du bli bedre på? Og hvordan jobber du med det?  Mine sterke sider fotballmessig er at jeg har et godt overblikk, god plasseringsevne og god løpskapasitet. Jeg vil bli bedre på avslutninger og duellspill. Jeg fokuserer på dette på trening og egentrening.                                                                                                                                          

Ditt beste fotballminne? Norway Cup 2019, og å vinne serien i 2019

Har du noen tips/råd til yngre jenter som vil bli gode i fotball? Hold på mye med ball og vær 100% fokusert på alle treninger. Og ikke minst, ha det gøy!

----------

Navn;  Mari Dahle 

Hvor gammel er du?  16 

Posisjon på banen?  Keeper 

 Du er ny i Molde FK og Akerakademiet? Kan du si litt om hvorfor du har hatt et ønske om å komme inn i Akademiet?  Jeg har hatt et ønske om å komme inn i Akademiet fordi jeg vil spille på et høyere nivå, og få flere utfordringer som spiller.   

Hvor kommer du fra, og hvilke klubber har du spilt for?  Jeg kommer fra Åfarnes/Holmemstranda og har spilt for Langfjorden FK.    

Skole/linje?  Går første året på idrettslinjen på Romsdal VGS. 
 
Har du et forbilde?  Forbilde mitt er min gamle keepertrener Ola Nord 
 
Favorittlag?  Molde og Arsenal 

Hva motiverer deg med fotball?  Det som motiverer meg med fotball er mestringsfølelsen og det samholdet et lag kan ha. Det å nå målene jeg setter til meg selv motiverer meg veldig. 

Hva er dine sterke sider fotballmessig? Hva vil du bli bedre på? Og hvordan jobber du med det?  Mine sterke sider fortballmessig er at jeg er veldig offensiv, jeg er uredd og tørr å gjøre feil. Det jeg vil bli bedre til er å orientere meg før og med ballen, vil også bli bedre på langpasninger. Jeg øver på langpasninger og prøver å orientere meg før og med ball. Hver gang jeg gjør det blir jeg alltid litt bedre. 

Ditt beste fotballminne?  Å få sølv på Norway cup 2019 med Langfjorden/Træff. 
 
Har du noen tips/råd til yngre jenter som vil bli gode i fotball?  Jobb med noen mål i gangen og ikke gi opp om du ikke får det til med en gang. Spill for å ha det gøy. 

Annonse fra Eliteserien: