NY SPILLER TIL MOLDE!

Ingeborg Sofie Sætren

Molde FK Kvinner har fått ny spiller. Ingeborg har flyttet til Molde for å gå vidergående her og satse fotball. Det gleder oss!  Velkommen!!

----------

 

Navn; Ingeborg Sofie Sætren 

Hvor gammel er du? 16 år 

Posisjon på banen? Midtstopper 

Du er ny i Molde FK og Akerakademiet? Kan du si litt om hvorfor du har hatt et ønske om å komme inn i Akademiet? Eg var heldig å fekk hospitere her i fjor sommar, og eg synest det var eit veldig bra opplegg og det virker som ein veldig god klubb og kunne få utvikle seg i. Eg fekk også eit veldig bra inntrykk av alle folka i klubben. 

Hvor kommer du fra, og hvilke klubber har du spilt for? Eg kjem frå Hornindal og har spelt for Hornindal IL og Stryn 

Skole/linje? Molde VGS toppidrett fotball frå hausten av 

Har du et forbilde? Virgil van Dijk 

Favorittlag? Liverpool 

Hva motiverer deg med fotball? Eg elskar konkurranse, og fotball har engasjert meg og fenga meg sidan første fotballtrening som 5 åring. Det og spele fotball gir meg ein stor lykkefølelse. 

Hva er dine sterke sider fotballmessig? Hva vil du bli bedre på? Og hvordan jobber du med det? Eg er ein rask og duellsterk spelar med ein bra pasningsfot. Eg er treningsvillig og har lyst å bli betre! Eg vil bli betre på å ta kjappere valg og orientere meg betre. Eg har trent med gutar og der går ting litt kjappere som gjer slik at eg må tenke og orientere meg raskare. Vidare må eg vere konsekvent på å løfte blikket meir for å få raskt oversikt over bana. 

Ditt beste fotballminne? Treningsleir i Italia saman med jente og guttelaget til Hornindal. 

Har du noen tips/råd til yngre jenter som vil bli gode i fotball? Ha det kjekt og gjer det for deg sjølv og ikkje alle andre. Hald på med ball i stova, i gangen, på plenen og kor det måtte passe seg. Aldri gi opp eller bli påverka av vennar dersom dei vil slutte. Ta moglegheitane og utfordringane som byr seg. Og husk at utvikling skjer på forskjellige tidspunkt så sjølv om du ikkje er best i starten, så kan du likevel bli veldig god til slutt.

Annonse fra Eliteserien: